Vesti
Žuta štampa
NE GUBITE DRAGOCENO VREME: Goca Tržan odabrala ime za dete i progovorila o teškoj borbi za potomstvo!
16.10.2017. 20:00
Izvor: Kurir
NE GUBITE DRAGOCENO VREME: Goca Tržan odabrala ime za dete i progovorila o teškoj borbi za potomstvo!
Goca Tržan želi potomstvo sa svojim drugim suprugom Rašom Novakovićem i njih dvoje su već izabrali muško i žensko ime jakog značenja.
"Ako dobijemo dečaka zvaće se Vid, ukoliko se rodi devojčica biće Đurđa. Oboje volimo ta dva imena i to smo se već dogovorili", ispričala je Goca Tržan.
Ona je poznata kao neko ko otvoreno govori o problemima koje ima da zatrudni na prirodan način, te kaže da proces veštačke oplodnje i nemogućnost da imate dete nije sramota.
"Čekanje je pogubno, pogotovo kad uđete u neke godine. Tada je sve mnogo teže i problematičnije. Želim da i drugi shvate da u današnje vreme nije sramota suočiti se sa neplodnošću. Dosta toga nam ne ide naruku. Veliki broj žena ima problem sa supružnicima koji odbijaju da prihvate da su možda oni uzrok steriliteta, pa ih onda štede, pokušavaju sve same da završe, ali ovo je situacija u kojoj su obe strane potrebne. Jedini razlog izbog kojeg pričam o ovome kroz šta trenutno prolazim jeste poruka: ne gubite dragoceno vreme", ispričala je Goca Tržan.
Goca je istakla da je njena prijateljica išla na veštačku oplodnju čak trinaest puta i da je najvažnija upornost.