Vesti
Žuta štampa
VODITELJKA GRANDA PROGOVORILA O SAŠI POPOVIĆU: Tek kada sam se povukla na trudničko, shvatila sam neke stvari
19.10.2017. 20:00
Izvor: Kurir
VODITELJKA GRANDA PROGOVORILA O SAŠI POPOVIĆU: Tek kada sam se povukla na trudničko, shvatila sam neke stvari
Sanja Kužet se na radost publike, prvenstveno one muške, novom sezonom "Zvezda Granda" vratila na male ekrane posle duže pauze, i to lepša nego ikad.
Lepa voditeljka je nedavno po drugi put postala mama, vratila se na posao pa otvoreno porazgovarala o proteklom periodu.
Niko nije očekivao da se vratiš odmah posle porođaja...
- Ne znam koliko je ko očekivao. Zapravo sam prave neke reakcije videla kada sam otišla na porodiljsko, publika je nekako počela da me traži sve više i više, iako sam stekla utisak da su se posle tri godine možda i zasitili Sanje Kužet. Međutim, tek kada sam se povukla, shvatila sam da to uopšte nije prestalo da jenjava, tako da i ova pauza za njih možda i nije bila tako dugačka. Svakako sam uradila neke lepe privatne, najpametnije moguće stvari, i vratila se tamo gde sam i bila.
Da li ti je nedostajao posao?
- Nije, zato što pauza nije bila preduga. Održavala sam trudnoću, uživala u svojoj privatnosti sa svojom dečicom i suprugom. Kada imate šta da radite, ta pauza uopšte nije pauza.
Nasmeješ li se sama sebi kad napraviš neki lapsus?
- Da. I verujte da je to najlepše. Lapsus uživo je nezamenljiv i ništa apsolutno ne može da bude toliko simpatično, ukoliko to naravno okrenete u svoju korist.
Da li si imala problem sa kilogramima, s obzirom na to da se na tebi sada baš ništa ne vidi?
- Sanja Kužet se i te kako ugojila i promenila. To su stvari na koje ne možete da utičete, ne bi se to tako zvalo da zaista nije drugo stanje. Verovali ili ne, imala sam 18 kilograma više, skoro koliko i u prvoj trudnoći. Malo priroda uradi svoje, malo sam u 34. godini morala da se odreknem i nekih namirnica koje volim, prvenstveno pekare, hleba... Ništa nije tako jednostavno i savršeno kao što možda vama izgleda na malim ekranima. Čovek mora dobro da se preznoji u teretani da bi dobio rezultat.
Sanja je otkrila i da li se sada oseća kao "tetka", kako ju je jednom nazvao Saša Popović.
- Ni po čemu se zaista ne osećam kao tetka, osim što sam još odgovornija kao majka i to je mene kao ličnost još više zaokružilo rođenjem drugog deteta.