Vesti
Žuta štampa
"Nažalost, iskomplikovalo se"
24.10.2017. 20:00
Izvor: Mondo
"Nažalost, iskomplikovalo se"
Supruga slavnog narodnjaka otkrila zbog čega je smešten u bolnicu, gde se lekari bore za njegov život.
Supruga slavnog narodnjaka otkrila zbog čega je smešten u bolnicu, gde se lekari bore za njegov život.
Pevač Sinan Sakić u veoma je lošem stanju, što je njegova supruga Sabina objavila na društvenim mrežama. Ona je sada za domaću štampu objasnila koje zdravstvene probleme pevač ima.
"Dugo je imao probleme, ali niko nije znao šta je u pitanju do pre par meseci, kada mu je gastrohepatolog otkrio suženje žučnih kanala. Trebalo je da bude operisan u Beogradu, ali je ipak odlučeno da se zahvat obavi u Banjaluci. Na rođendan, 13. oktobra, primljen je u bolnicu. Stavljena su mu dva stenta kako bi se proširili žučni kanali, i rečeno nam je da postoji mogućnost da se sve iskomplikuje nakon operacije. Nažalost, iskomplikovalo se," rekla je ona "Informeru".
"Kada smo se vratili u Tuzlu, žuč je nagrnula u jetru, a Sinan već ima cirozu pa je zbog toga sve gore. Tečnost koja se nakupila u organizmu smeta srcu, koje ne može dobro da pumpa i obavlja funkciju. Kada krene jedan problem sa organima, stradaju i drugi, sada ni bubrezi sve to ne mogu da prerade... Molim se Bogu da će izdržati i izaći iz problema kao pobednik," rekla je ona.