Vesti
Žuta štampa
"LICEMERU" Javnost zgrožena zbog IZVINJENJA Kevina Spejsija u vezi sa optužbama za PEDOFILIJU
30.10.2017. 20:00
Izvor: Blic
"LICEMERU" Javnost zgrožena zbog IZVINJENJA Kevina Spejsija u vezi sa optužbama za PEDOFILIJU
Još jedan skandal u vezi sa pedofilijom i seksualnim uznemiravanjem trese Holivud. Naime, glumac Entoni Rep izašao je u javnost sa optužbama na račun Kevina Spejsija, optuživši ga za seksualno uznemiravanje kada je Rep imao samo 14 godina.
Spejsi se oglasio podugačkim saopštenjem na svom Tviter nalogu, u kojem je između ostalog naveo i:
- Gajim veliko poštovanje i divljenje prema Entoni Repu kao glumcu. Više sam nego užasnut od kada sam čuo njegovu priču. Iskreno se ne sećam tog susreta, ako se i dogodio bilo je to pre više od 30 godina. Ali ako sam se zaista ponašao tako kako je on opisao, onda mu dugujem najiskrenije izvinjenje za to što je bilo duboko neprikladno pijano ponašanje, i žao mi je zbog osećanja koja je opisao da je nosio sa sobom kroz sve te godine. (...) Voleo sam i bio u vezama sa muškarcima tokom svog života i sada biram da živim kao gej muškarac - stoji u Spejsijevom saopštenju, koje je izazvalo salvu negativnih reakcija, jer je javnost u Holivudu zgrožena "skretanjem pažnje" sa pedofilije na istupanje po pitanju seksualne orijentacije.
- Samo da budem je*eno jasna – to što si homoseksualac nema nikakve veze sa tim šta radiš sa maloletnicima - rekla je komičarka Kameron Esposito.
- Zdravo i doviđenja, Spejsi, sada je vreme na tebe da plačeš - napisala je Rouz Mekgovan, koja je raskrinkrala Harvija Vajnstina.

- Ova izjava Kevina Spejsija. Ne, nikako. Ne postoji količina alkohola koja može objasniti napad na četrnaestogodišnjeg dečaka. Licemeru. - naveo je jedan korisnik tvitera.

- Nikada nije pogrešan trenutak da priznate svoje opredeljenje. To nikada ne bih zamerila. Ali, koristiti seksualno opredeljenje da pritajite seksualno zlostavljanje je nešto kompletno drugačije. Njegova izjava grubo povezuje pedofiliju i homoseksualnost - napisao je Ira Madison.