Vesti
Žuta štampa
Mira Škorić otkriva: Četiri puta sam operisala rak
15.11.2017. 20:00
Izvor: Story
Mira Škorić otkriva: Četiri puta sam operisala rak
Pevačica Mira Škorić priznala je da je pre par godina bolovala od kancera, zbog čega je morala četiri puta da se operiše. Mira je bila iskrena pa je otkrila i kako pre bolesti nije marila za zdravlje, ali se sve promenilo kada je čula stravične vesti.
– Primer sam nemarne osobe kada je reč o zdravlju. Kod lekara sam tada došla poprilično kasno i kad god se setim toga, nije mi dobro. Istina je ta da sam četiri puta operisana. O tome nikada nisam govorila, a sada sam odlučila samo zato da bih, ako je to moguće, probudila svest kod drugih ljudi da ne ponove moju grešku i povedu računa o svom zdravlju – rekla je pevačica, koju trenutno publika ima prilike da gleda u TV šou “Tvoje lice zvuči poznato”, a otkrila je i koje simptome je osećala:
– Osećala sam premor i imala sam podmuklu temperaturu. Na to je trebalo da odreagujem ranije, ali nažalost, kasno sam obratila pažnju. Radila am pod povišenom temperaturom od 37.2. Pevala sam satima i danima, sve više sam se umarala i bila slabija. Imunitet mi je opao i tek kada mi je iskočila limfna žlezda na vratu iznad ključne kosti, odreagovala sam. To mi je bio glavni znak da nešto nije u redu – otkrila je Mira za “Glossy”.
Očekivano, vest da je teško bolesna ju je šokirala i uplašila, ali to joj je bilo potrebno da čuje kako bi promenila život iz korena.
– Bila sam u stanju potpunog šoka i neverice. Doktor Džodić mi je saopštio surovu istinu koju nisam htela da prihvatim. U sebi sam ponavljala da to nikako nije moguće. Od tog trenutka rešila sam da zdravlje postavim na prvo mesto i promenim život iz korena. Nakon što su mi eminentni stručanjci na onkologiji uradili sve detaljne analize, usledila je prva operacija – rekla je Mira za kraj.