Vesti
Žuta štampa
Karleuša: "Nanogica" me opet tužila!
16.11.2017. 20:00
Izvor: Blic
Karleuša: "Nanogica" me opet tužila!
Nastavlja se rat pevačica. Opet će izaći pred sud. Ovog puta Svetlana Ražnatović-Ceca tužila je Karleušu zbog OVE rečenice.
Ni Unprofor, ni Kfor, plavi šlemovi... Teško da bi bilo koja "Mirovna misija UN" mogla da pomiri Svetlanu Ražnatović-Cecu i Jelenu Karleušu.
Ove dve pevačice, nekada prijateljice, odavno su na "ratnoj nozi", a Ceca je već nekoliko puta do sada tužila Karleušu zbog njenih javnih istupa i izjava, tereteći je da je kleveće i vređa.
Karleuša je danas putem svog Twitter naloga saopštila auditorujumu da će opet na sud. Po tužbi Cece.
Zbog ovoga (izvinjavamo se zbog nepristojne reči, ali reč je o tvitu Karleuše - pročitajte ga celog OVDE): "Obaveštavam javnost da me je Nanogica tužila zbog rečenice: 'Ceca je glupa kao k****".
Karleuša, inače, Cecu naziva "Nanogicom", zbog toga što je folk pevačica svojevremeno bila osuđena zbog malverzacija sa ugovorima fudbalera Obilića, kluba čiji je vlasnik nekada bio njen pokojni suprug Željko Ražnatović-Arkan. Sud je odredio novčanu kaznu od 1,5 milion evra, a uz to je kažnjena na godinu dana kućnog pritvora, uz obavezu da nosi "nanogicu" - aparat koji beleži svaki pokret osuđenog.
"Diva" (Karleuša) i "Srpska majka" (Ceca) su se prvi put srele na sudu 2012. godine, dve godine pošto je Jelena Karleuša na svom Facebook profilu napisala otvoreno pismo, u kojem je iznela uvrede na račun Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića-Arkana.
Početkom ove godine je objavljeno da je Ceca konačno dobila JK na sudu i da će ova morati da plati 200.000 dinara, što je Karleuša prokomentarisala objavom na Twitteru da će od nje moći da dobije "samo k....".
"Zar ti nije bilo trulo dok je Arkan šamarao Minimaksa zato što me je branio od vas dvoje? Mislim, stajala sam tu. Nisi pokušala da ga sprečiš. Na red su došli 'Zemunci' i ti na čelu stola, sa sve idiotskim šeširom. Vedrila si i oblačila, narodski - ku*čila si se s tim ubicama. Ah, da, ti nemaš nikakve veze sa kumom Legijom, Zvekijem, Šiptarom... To što ti iz kuće nisu izbijali, pa bože, imaš pravo da se družiš, nevinašce moje", napisala je, između ostalog, Jelena.
U maju ove godine je ponovo tužila jer joj je spominjala decu na društvenim mrežama. Cecin tim advokata je navodno sastavio tužbu u kojoj od JK traži 700.000 dinara, ili nešto manje od 6.000 evra, na ime odštete zbog pretrpljenog duševnog bola.
I Svetlana Ražnatović je, svojevremeno, iznela svoje mišljenje i rekla da je za nju Karleušino otovoreno pismo "maliciozno, uvredljivo i sadrži niz neistinitih informacija".
"Nikada se nisam bavila medijskim prepucavanjima. Nikada nisam odgovarala na uvrede i klevete Jelene Karleuše, zbog koje smo godinama trpeli moja porodica i ja. Ovog puta, rešila sam da presavijem tabak i da u ovakvoj ustanovi, koja za to i služi, rešim problem", izjasnila se Ceca.
Karleuša je, svojevremeno, preko Tvitera, prenela javno kako je izgledalo jedno ročište:
Sudija: "Da li vam je poznato, ili ste možda čuli - pročitali, čime su se bavili vaš muž, Dušan Spasojević, Legija..?".
C: "Nije mi poznato".
Smeh u sudnici, prenela je atmosferu iz sudnice JK i nastavila:
Sudija: "Šta vas je uvredilo?".
C: "Uvredilo me je nazivanje mog pokojnog muža kriminalcem".
Sudija: "Istina zna da vređa", tvitovala je Karleuša.