Vesti
Žuta štampa
Voditeljka se udala u narodnoj nošnji
28.11.2017. 20:00
Izvor: Mondo
Voditeljka se udala u narodnoj nošnji
Lepotica i njen novopečeni muž su se odlučili za venčanje u tradicionalnoj nošnji
Poznato TV lice Katarina Lazarević, prepoznatljiva po svom neodoljivom osmehu i specifičnom vođenju vremenske prognoze na kanalu B92, udala se za svog izabranika u manastiru Svetog Arhangela Gavrila u opštini Svrljig i to u prizrenskoj narodnoj nošnji!
Ona je venčanicu zamenila za tradicionalnu suknju, košulju i zubun u bordo boji sa zlatnim nitima, dok je i mladoženja Đorđe Petrović bio komplet obučen u nošnju.
"Najlepši dan u životu! Ovom prilikom bih se svima zahvalila na čestitkama, ali i svim dragim ljudima koji su nam uveličali ovaj dan. Za samo par dana organizovana je naša svadba iz snova. Naši roditelji, kumovi i prijatelji su organizovali sve... mi smo samo uživali i bili lepi. 'KUD Kopaonik' nam je prijateljski ustupio nošnju, kumovi obezbedili burme, sveće, platno, trubače, tortu... Gospodu Bogu ćemo čitav život zahvaljivati Hrišćanskim i časnim brakom. Množićemo i čuvaćemo ljubav kakva je moguća samo kada se spoje dve kompatibilne polovine koje su kao celina Blagoslovene Svetim Duhom kao i od roditelja, Duhovnika i kumova!", napisala je ona na društvenim mrežama.
Pratioci su joj uputili mnogobrojne čestitke.