Vesti
Žuta štampa
Anabela opet na udaru Sinanove ćerke
21.12.2017. 20:00
Izvor: Svet
Anabela opet na udaru Sinanove ćerke
Ćerka Sinana Sakića, Đulkica Amzić, šokirala je javnost otvorenim pismom na Fejsbuku u kojem je isprozivala Anabelu Atijas.
Naslednica kralja Južnog vetra ponovo je na ovoj društvenoj mreži napala pevačicu i okrivila je da je pogrešno vaspitala ćerku Lunu.
Ovoga puta osvrnula se na svađu između Anabele Atijas sa kolegama Radom Manojlović, Katarinom Živković, kao i nedavnom prepiskom Vukom Mobom i Ša.
“Draga moja, ljutiš se na sve i na svakoga. Pri tom, nijedan ispravan korak nisi napravila. Taman kada sam pomislila sad će ima šansu, ti dokažeš koliko si loša majka. Dobra majka nije ona koja tera svoje dete na zlo. Dobra majka uči dete šta znači biti dobar čovek, šta znači biti dobra devojka koja postuje tuđi brak. Ne prilazi oženjen muškarac dobroj i vaspitanoj devojci jer ne može ni blizu prići. Zna se kakvim devojkama se prilazi i koliko dugo traje takav brak ili veza. Deca se uče moralnim vrednostima dok su mala”, oštro je napisala Đulkica, dodajući da će možda neko pomisliti odakle njoj pravo da sudi, a ona to ne radi jer onda ne bi valjalo.
“Ovde mamu kritikujem, ne dete. Kada si ušla u zadrugu detetu, trebalo je da objasniš da se tvoje kolege ne pljuju, pogotovo ne one koji su uspešnije i koji su napravili svojim radom i trudom. Da se tuđa po zakonu supruga treba poštovati. Ne treba je omalovažavati… A to i ti ne znaš, kako bi mogla nju naučiti”, napisla je između ostalog ćerka Sinana Sakića.