Vesti
Žuta štampa
VELIKA ISPOVEST ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ: Progovorila o borbi sa 20 kilograma viška, momcima i novcu!
11.01.2018. 20:00
Izvor: Kurir
VELIKA ISPOVEST ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ: Progovorila o borbi sa 20 kilograma viška, momcima i novcu!
Anastasija Ražnatović je poslednjih godina sve prisutnija u medijima i raznim kampanjama, zbog čega se može reći da polako ali sigurno ide maminim stopama i postaje jedna od najatraktivnijih srpskih ličnosti. Ona je progovorila o svom izgledu i otkrila neke, do sada nepoznate detalje.
Naime, ćerka Cece Ražnatović važi za jednu od najlepših tinejdžerki sa ovih prostora, ali evo šta ona misli o sebi i svom izgledu.
"U pubertetu sam se ugojila dvadeset i nešto kilograma i potpuno sam se izobličila, i tada nisam bila zadovoljna svojim izgledom. To me držalo sigurno jedno dve-tri godine i onda sam odlučila da ne želim više tako da izgledam. Krenula sam i da se zdravije hranim i da treniram... Postala sam sve zadovoljnija svojim izgledom i sad sam potpuno zadovoljna", kaže Anastasija i otkriva šta bi menjala na svom telu:
"Menjala bih možda tri kilograma dole, pošto sam se ugojila sad za praznike, ali ništa drastično, generalno sam zadovoljna."
Kako fizičkim izgledom, ćerka folk zvezde zadovoljna je i svojim emotivnim statusom, a kao i do sada, ljubavni život nije želela da komentariše. Ipak, kaže da o braku još ne razmišlja, jer smatra da je još uvek rano.
Kako kaže, momci joj prilaze i zbog toga što im se ona sviđa ali i zbog toga što je Cecina ćerka, pa joj teško pada da shvati njihov razlog prilaska.
"To je, u stvari, jako teško. Naravno da mi prilaze zato što sam Cecina ćerka i zato što sam u medijima i, eto, kao popularna sam (smeh)... Ne znam, prosto ili imaš to u sebi da možeš da proceniš ili nemaš. Ja imam tu sreću da imam dobru procenu ljudi i da znam ko je tu zbog mene, a ko zbog nekih drugih razloga", kaže Anastasija.
Što se tiče daljih planova, Anastasija kaže kako priželjkuje svoju prvu pesmu, a sigurni smo i njeni brojni fanovi koje je još davno kupila brojnim snimcima na društvenim mrežama u kojima je pokazala svoj talenat. Evo šta kaže o prvoj pesmi:
"Ja se nadam uskoro, jako bih volela i mislim da sam sad spremna da krenem u te vode, ali neću da snimam nešto bezveze, već nešto stvarno kvalitetno i odlično."
Mlada Ražnatovićeva sama zarađuje novac i vrlo je ponosna na to.
"Naravno da sam ponosna na to. Ne bih da ulazim u cifre, ali ponosna sam svakako zato što sam oduvek volela da imam neki svoj dinar, da ne tražim od mame...i zato i želim da se bavim pevanjem (naravno, i zato što volim muziku), ali svakako je lepše kad znaš da je nešto tvojim radom zarađeno", objašnjava Cecina ćerka i dodala da u svom okruženju ljude ne bira prema finansijskom staležu nego prema drugim vrednostima.
"Meni to definitivno nije najvažnije i svi koji me poznaju i koji su meni bliski to znaju. Ne mogu da se družim s nekim ko ima drugačije moralne i životne vrednosti od mene, jer to prosto ne ide."