Vesti
Žuta štampa
Rada Manojlović ugrađuje silikone zbog Harisa
17.01.2018. 20:00
Izvor: Tračara
Rada Manojlović ugrađuje silikone zbog Harisa
Kako saznaju domaći mediji, Rada Manojlović će se uskoro podvrgnuti estetskom hirurgijom kako bi povećala grudi. I to sve na nagovor dečka Harisa Berkovića.
”Otkako je Rada kročila na Grandovu scenu, adut su joj bile duge noge, energija i dobar glas. Nikad nije imala kompleks od toga što nema bujno poprsje, iako su joj mnogi govorili da bi s tim bila prava seks-bomba. Padalo joj je na pamet da se podvrgne plastičnoj operaciji, ali nikada nije imala dovoljno hrabrosti za taj korak. Želela je i nos da smanji, ali se plaši takvih intervencija’’, rekao je izvor blizak pevačici, dodajući da je konačno skupila hrabrost za taj korak, jer je dečko često proziva zbog malih grudi.
“Ona Harisu odgovara u svakom pogledu, ali više puta joj je nabacio da bi s većim grudima bila bolja riba. Stalno joj ponavlja: „Daj, bre, Rado, smešna si s malim si*ama, ravna si ko daska. Moraš malo da ih uvećaš. Moraš zbog mene.“ Rada se ranije smeškala na njegove reči, ali kasnije je sve to ozbiljno shvatila. Kada mu je saopštila da bi do letnje turneje uvećala grudi za dva broja, on se oduševio. Inače, ona i dalje brine i plaši se zbog zahvata, koji je prilično bolan, pa se konsultovala s nekim prijateljicama i koleginicama koje su prošle kroz sve to. Svesna je da bi posle operacije izgledala lepše i bila zadovoljnija, a pritom bi dobila više samopouzdanja’’, otkrio je pevačicin prijatelj za Kurir.