Vesti
Žuta štampa
OVO JE PRAVO EMININO LICE
16.02.2018. 20:00
Izvor: Blic
OVO JE PRAVO EMININO LICE
Emina Jahović u prvi bak je ušla maloletna i udala se gotovo ćelava, ali i tada je, makar kako tvrdi njen nekadašnji svekar, bila izuzetno ambiciozna zbog čega se raspao njen prvi brak koji je sklopila sa Aladinom iz Novog Pazara.
Aladin ada ima ženu i troje dece i vodi ozbiljnu firmu za opremanje stanova i kuća. Kada su se on i Emina upoznali, ona je tada zbog tog braka pobegla od kuće, ali se ta zajednica vrlo brzo raspala i to zbog Emine.
- Problem je nastao kada je ona smislila da se bavi pevanjem. Njena majka je došla kod mene i rekla mi: "Rusteme znaš da Emina jako voli da peva". Ja sam joj rekao da može pevati za svoju dušu, ali kada je ona odlučila da to ne bude samo amaterski, moj sin nije želeo ženu koja neće stalno biti kod kuće. Razmislio je i odlučio se za svoju porodicu. Njihov brak je trajao šest meseci i tada se sve završilo - ispričao je tada Eminin svekarRustem za "Blic puls".
Inače, Emina Jahović je juče objavila da se razvodi od Mustafe Sandala. Njihov brak je u krizi već dve godine, ali su oni trpeli iz jednog razloga.