Vesti
Žuta štampa
Kija je nakon poljupca sa Slobom tvrdi: “On neće da odustane od našeg braka!”
22.05.2018. 20:00
Izvor: Press
Kija je nakon poljupca sa Slobom tvrdi: “On neće da odustane od našeg braka!”
Kija Kockar pre dve večeri otvoreno je rekla da smatra da je suprug Sloba Radanović i dalje voli, a sada je otkrila nove detalje njihovog odnosa.
Kija i Sloba su se, kada su nedavno na neko vreme napustili “Zadrugu”, poljubili bez prisustva kamera.
Promenu Slobinog ponašanja poslednjih nedelja primetili su i gledaoci i ukućani, a svakodnevno se priča o mogućnosti pomirenja između njega i Kristine.
“Nikad se ne zna. Sve je moguće, ali to ne može tako lako da se desi. Mnoge stvari ne bismo rekli jedno drugom pred kamerama. Ja ću biti dostojanstvena i neću reći ništa, hoću da se izdignem iz ove situacije. Rekla sam šta mislim i šta osećam, a on ono što je izgovorio treba sam da kaže. Ko zna šta može da se desi, ali iskreno nešto drastično, ne baš. Izdešavale su se mnoge ružne stvari, mislim… mi smo se i kao par svađali, ali nikad nije bilo žestokih uvreda. Ja njemu ništa nisam uradila da bi me njegova porodica mrzela, jer sve je počelo otkad sam ja ušla unutra. Osećala sam se katastrofa zbog svega, jer to nisam zaslužila. On ima pritisak od strane Lune, Lunine porodice, njegove porodice, prijatelja i znam da trenutno ne zna gde se nalazi. On ne može izaći kao Sloba, on je još uvek moj muž”, rekla je Kija u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem na pitanje da li postoji mogućnost da se ona i Sloba pomire.
Voditelj je konstatovao da pevač ni u jednom trenutku nije jasno rekao da želi razvod, kao i da konstantno potencira da on i Kija treba da obave jedan ozbiljan razgovor bez kamera, po završetku “Zadruge”.
“Ja njega vrlo dobro znam, on neke stvari ovde neće rešiti, mora da skupi ogromnu hrabrost. Mislim na to da treba sam da odluči i kaže iskreno neke stvari, on pokušava da ne povredi ni mene ni nju, jer je dovoljno učinio i ja ga razumem. Učinio mi je zlo delo, pa sad želi da se opere i da smiri strasti kako ne bi bio osuđivan od strane drugih ljudi. On se promenio od trenutka kad sam priznala da ga volim. Ja ga vrlo dobro znam. Mislim da bi on poradio na našem braku, ne bi odustao od toga”, zaključila je Kija.
Ona je dodala i da smatra da su njegove i Lunine svađe besmislene, kao i da je sigurna da između njih ne postoji ljubav već samo strast, iako je prokomentarisala da je Đoganijeva, ako se izuzme ova situacija, prema njenom mišljenju “ok devojka”.