Vesti
Žuta štampa
Puklo prijateljstvo Karleuše i Lukasa! Jelena: “Ne opraštam psovanje bolesne majke!”
19.06.2018. 20:00
Izvor: Svet
Puklo prijateljstvo Karleuše i Lukasa! Jelena: “Ne opraštam psovanje bolesne majke!”
Jelena Karleuša šokirala je voditelje Jutarnjeg programa Jovanu Joksimović i Srđana Predojevića na TV Prva kada im je saopštila da u sledećoj sezoni muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” možda neće biti član žirija.
“Što se tiče sledeće sezone, nikad se ne zna da li ću biti deo toga. Ja sve radim iz ljubavi, volimo ovaj posao, a treću sezonu radim da bi učinila Saši TV Prvoj. Ja, ništa ne zarađujem od toga, bila sam odvojena od porodice i od muža da bih to snimala. Ja generalno ne moram da radim ništa u životu, ja sve radim iz ljubavi bez intresa”, rekla je Karleuša i dodala:
“Vrlo moguće da je to kraj žirija u ovom sastavu. Naše uloge su se menjale energetskise sve promenilo, ostali smo neprikosnoveni po gledanosti. Sve ima rok trajanja, mora da se menja, takav je šoubiznis”, zaključila je JK.
Međutim, ova izjava za mnoge i nije iznenađenje, pošto se već nekoliko dana šuška da Jelena Zvezde Granda napušta zbog prekida prijateljstva sa Acom Lukasom!
Naime, Jelena je, ako je suditi po onome što je rekla, zauvek stavila tačku na prijateljstvo sa Acom, a iako nije želela da spomene ime i prezime, razlog je Lukasov odnos sa Cecom Ražnatović.
“Desila se jedna jako tužna stvar kad je reč o Lukasu, a to je da je definitivno posle ovoliko godina izgubio mnogo, a to mnogo se zove jedini pravi prijatelj na estradi, a to sam ja. Preko nekih stvari se ne može preći, kad mi neko vređa bolesnu majku iz čista mira – to se ne oprašta”, rekla je Jelena.
“Žao mi je što se ovo desilo, on verovatno zna svoje razloge, i ja ih znam, i svi ih znaju. Aca nikad nije imao većeg prijatelja na estradi od mene i gubitkom mene je mnogo izgubio. Ja kada pričam lepo o nekome, neću posle reći ružnu reč”, poručila je Jelena na ovu temu.
Podsetimo, Jelena i Aca prošle godine snimili su duet “Bankina” koji je oborio rekorde slušanosti, a premijerno su ga izveli na prošlogodišnjem finalu “Zvezda Granda”.