Vesti
Žuta štampa
UČIMO JAKOVA DA BUDE DOBAR ČOVEK: Seka Aleksić progovorila o sinu i onda posavetovala mlade da se klone poroka!
28.06.2018. 20:00
Izvor: Kurir
UČIMO JAKOVA DA BUDE DOBAR ČOVEK: Seka Aleksić progovorila o sinu i onda posavetovala mlade da se klone poroka!
Folk pevačica Svetlana Seka Aleksić uživa u braku sa Veljkom Piljikićem sa kojim ima sina Jakova.
Ona je progovorila o životnim problemima, ali i o tome kako vaspitava sina.
"Imam ja problema kao i svaki drugi čovek ali ja sam osoba koja ne voli da deli sa javnošću, to nije ništa skandalozno, to su problemi koje svi imamo".
"Kada dete odrasta u porodičnoj harmoniji, kad ima pažnju, to se vidi i sigurna sam da svi roditelji koji ovo slušaju se slažu, posebno majka kad je neraspoložena to se oseti na dete. Mi se trudimo da i ako imamo neke nesuglasice rešavamo probleme sami, a ne pred ukućanima, posebno ne pred detetom.
Seka smatra je najteže danas biti roditelj.
"Ne može roditelj da bude 24 časa uz njega i sve kontroliše, neko ima sreću da ima divno dete, a neko ima katastrofačlnu situaciju sa decom, ja ne bih poželela nikome, mogu samo da apelujem na mlade ljude da ne konzumuraiju alkohol i narkotike", rekla je Seka i otkrila čemu uči Jakova.
"Učimo ga da bude dobar čovek, da sve što ima deli sa drugima, i to je sasvim dovoljno, a kako bude odrastao učićemo ga drugim stvarima. Mislim da detetu ne treba nametati ništa već osetiti, podržaću ga čime god bude želeo da se bavi.
Seka je među prvima podržala koleginicu Natašu Bekvalac, koja je prijavila supruga Luku Lazukića za porodično nasilje.
"S obzirom na to šta se desilo ona se na sreću razvela, a na žalost.Mislim da bi svi ljudi, njeni saradnici i svi mi oko nje, i mediji i svi da se pažljivije ophodimo prema njoj, jer je preživela nešto što je grozno, ona je jedna divna duša i zaslužuje sve najbolje i zaslužuje više od crvenog tepiha", rekla je Seka u emisiji "Ekskluziv".