Vesti
Žuta štampa
MUKE NJENE NIKO NE ZNA! ZORANNAH ZBOG TOGA VIŠE TAMO NI NOS NE POMALJA: Neću to da radim!
18.07.2018. 20:00
Izvor: Kurir
MUKE NJENE NIKO NE ZNA! ZORANNAH ZBOG TOGA VIŠE TAMO NI NOS NE POMALJA: Neću to da radim!
Zorannah više ne posećuje Nedelje mode i za to ima dobar razlog zašto. Naime, kada je odlazak na takav neki događaj prestao da je raduje, sama je odlučila da jednostavno neće ni ići, sa idejom da joj život bude što manje stresan.
"Neću da sebe dovodim u situaciju da se nerviram zbog stvari, poput kašnjenja na reviju. Kada su odlasci na Nedelje mode prestali da me raduju nisam više išla, jer ko bi voleo da svakog dana sedam sati provede u taksiju, u panici da neće stići na sve revije", izjavila je Zorana Jovanović.
S druge strane, njen posao svakako dosta toga sa sobom nosi, pa je ona i više nego odlučna u ideji da ima što više elana za sopstveni rad. Naime, kako navodi, svaka njena fotografija mora da prođe kroz šest različitih aplikacija, kako bi izgledala baš kako treba.
"Najvažnije mi je da sredim boje, pa zato svaka moja fotografija prođe kroz šest aplikacija. Bitno mi je da imam onu nijansu plave koju volim, da mi koža ne bude narandžasta, a kosa žuta. Samo zbog te plave menjam tri programa. Srećom, mršava sam pa sebe ne moram da sužavam, već se sve svodi na ujednačavanje boje kože", rekla je za Story Zorannah.