Vesti
Žuta štampa
VELIKA PROMENA NATAŠE MILJKOVIĆ NAKON SKORO 15 GODINA: Jedino sam OVO ponela za uspomenu!
07.08.2018. 20:00
Izvor: Kurir
VELIKA PROMENA NATAŠE MILJKOVIĆ NAKON SKORO 15 GODINA: Jedino sam OVO ponela za uspomenu!
Nakon nepunih petnaest godina na RTS-u, Nataša Miljković promenila je radno mesto i počela da vodi "Jutro sa Natašom", uprkos tome što je jednom prilikom donela odluku da se tim formatom više nikada neće baviti.
"Svakako da su izazov, a i potreba za promenom učinili svoje. Na RTS-u sam nepunih petnaest godina i mislim da je došlo vreme da se ide dalje", rekal je ona posle mesec dana na novom radnom mestu.
Evo ko je najemotivnije reagovao na njen odlazak.
"Da budem iskrena, moja Sanja Dragićević Babić. Ona me je baš raznežila, i podrškom i iskrenim žalom zato što odlazim. Inače, kao suvenir, sa RTS sam ponela šolju iz emisije Tako stoje stvari".
Kako kaže, Jovanin poziv ju je veoma obradovao.
"Jutarnji na Prvoj jeste najaktuelniji i najzanimljiviji program na našim televizijama. Uživala sam da ga gledam, a onda kada me je Jovana pozvala da uđem u njihov tim, shvatila sam da ću još dodatno uživati radeći ga. On je brz, aktuelan i relevantan i to mi je mnogo bitno", ističe ona.
Oni koji prate njenu karijeru znaju da se profesionalno razvijala na BK televiziji, RTS-u, ali i u nezavisnoj produkciji VIN. Tvrdi da su joj to bila mnogo važna iskustva u profesionalnoj karijeri.
Inače, od jeseni, kada se vrate Jovana i Srđan, ostaje da se vidi da li će se pridružiti njihovom timu ili će raditi autorsku emisiju.
"To ću vam otkriti tek kad dođe vreme da pričamo o jesenjoj šemi", bila je misteriozna ona.
Nataša je uvek isticala da joj je predstavljalo veliko zadovoljstvo kada je radila sa kumom i drugaricom Majom Nikolić, ali i sa njihovim prijateljem Slavkom Beleslinom.
"Ima vremena, ko zna možda se i to desi da radimo zajedno. Naravno da bih volela", bila je iskrena ona.
Ovog leta, kako kaže, ne razmišlja o odmoru i tako joj je lakše.