Vesti
Sport
ĐOKOVIĆ U ELEMENTU: Novak overio s navijačem!
07.08.2018. 20:00
Izvor: Kurir
ĐOKOVIĆ U ELEMENTU: Novak overio s navijačem!
Kad je Novak Đoković na terenu uvek očekujete neočekivano. Poznat po svojoj vedroj i šoumenskoj strani najbolji srpski teniser je i ovoga puta uspeo da iznenadi gledaoce.
Tokom dubl meča na Rodžers kupu gde je u paru sa Kevinom Andersonom trijumfovao protiv Denisa Šapovalova i Feliksa Ožea Elijasima, Nole je nakon jednog od osvojenih poena prišao gledaocu u publici i rukom "overio" s njim proslavljajući poen. Ovaj Đokovićev potez naišao je na oduševljenje prisutnih, a Srbin se osmehnuo i nonšalantno nastavio svojim poslom.
Po završetku meča koji je Đokerson (kako je ovaj dubl par sebi nadenuo ime) dobio rezultatom 2:0 (6:3, 6:2), Kevin Aderson izjavio je kako je fenomenalan osećaj imati Novaka na svojoj strani mreže.
- Odličan je osećaj igrati sa iste strane terena kao i Novak Đoković i pobediti - poručio je Kevin, momak kog je Novak savladao u finalu ovogodišnjeg Vimbldona.
Anderson i Đoković svoj dubl meč u Torontu počeli su sa zakašnjenjem zbog jake kiše i olujnog nevremena koji je zadesio ovaj kanadski grad.