Vesti
Svet
Tramp ne samo da je gurnuo crnogorskog premijera, nego ga je posle nazvao "CMIZDRAVA OLOŠKA KU*KA"
15.08.2018. 20:00
Izvor: Blic
Tramp ne samo da je gurnuo crnogorskog premijera, nego ga je posle nazvao "CMIZDRAVA OLOŠKA KU*KA"
Američki predsednik Donald Tramp nazvao je crnogorskog premijera Duška Markovića "cmizdravom ološkom kučk*m" nakon objave snimka sa prošlogodišnjeg NATO samita na kome se vidi i kako ga je gurnuo, navodi u svojoj knjizi bivša asistentkinja u Beloj kući Omarosa Menigolt Njumen.
Ona u svojoj knjizi "Unhinged: An Insider's Account of the Trump White House" navodi da je svom bivšem šefu, nakon što se pojavio snimak guranja, postavila pitanje zašto je uradio tako nešto:
- Pitala sam ga: "Nastupio si malo agresivno. Zašto si to uradio?" - piše u knjizi Njumanove, prenosi The Hill.
- O, on je samo cmizdrava ološka kuč*a - odgovorio je Tramp, navodi Njuman.
Knjiga, u kojoj se navode ovi skandalozni detalji, objavljena juče, a posvećena je periodu koji je autorka provela u Trampovoj administraciji. Ona sama otpuštena je u decembru, 2017. godine.
Inače, Video incidenta odmah je postao viralan, a korisnici društvenih mreža osuđivali su potez Trampa.
"Crnogorci su agresivni, započeće Treći svetski rat"
Trampovi ispadi prema Crnoj Gori, međutim, tu nisu završeni. On je nedavno Crnu Goru okarakterisao kao "malenu zemlju sa veoma snažnim ljudima koji bi mogli da započnu Treći svetski rat".
U intervjuu za Foks njuz, Tramp je govorio o funkcionisanju i finansiranju NATO. Na pitanje novinara, zašto bi njegov sin išao da brani Crnu Goru, Tramp je kazao da je pitao istu stvar.
- Crna Gora je mala država sa veoma snažnim ljudima. Oni su veoma snažni ljudi. Oni su veoma agresivni ljudi, možda će postati agresivni i čestitam - u Trećem svetskom ratu smo! - kazao je Tramp.
Američki predsednik se i tada suočio sa kritikama.