Vesti
Sport
LUKA MILIVOJEVIĆ: Krstajić je izneo teške izmišljotine i laži! Sve sam mu rekao u lice tokom Mundijala! Nije uigravao tim za Brazil!
05.09.2018. 20:00
Izvor: Kurir
LUKA MILIVOJEVIĆ: Krstajić je izneo teške izmišljotine i laži! Sve sam mu rekao u lice tokom Mundijala! Nije uigravao tim za Brazil!
Fudbaler Kristal Palasa Luka Milivojević optužio je selektora Srbije Mladena Krstajića da je izneo laži i izmišljotine u javnost o njegovom ponašanju tokom Svetskog prvenstva.
Krstajić je u ponedeljak na okupljanju reprezentacije potvrdio reči pomoćnika Milana Obradovića da je tokom Mundijala u Rusiji Milivojević zajedno sa njegovim menadžerom Faljijem Ramadanijem pokušao da izvede "puč".
Milivojević, koji nije pozvan za učešće na prve dve utakmice u Ligi nacija, oglasio se na Instagramu.
"Povodom teških izmišljotina i laži od strane selektora i pomoćnika u vezi sa mnom osetio sam potrebu da se javno oglasim. Teško je išta reći kad o vama takve laži iznose oni koji bi prvi trebalo da vas zaštite i pruže podršku. Sujeta? Ili možda nešto drugo? Sve to samo zato što sam izneo svoje mišljenje posle jedne utakmice na SP.
Dan posle utakmice sa Švajcarskom na poziv selektora došao sam na sastanak gde je bio ceo stručni štab rekao sam svima u lice šta sam imao. O taktici i samom toku utakmice protiv Švajcarske.
Isti dan smo mi igrači napravili sastanak u vezi sa porazom od Švajcarske gde sam ih obavestio o mom sastanku sa stručnim štabom. Moram reći da smo svi bili samokritični i iznosili svoja mišljenja o porazu i šta je moglo bolje.
Posle tog poraza ništa nije bilo isto.
Nakon poslednjeg treninga pred utakmicu sa Brazilom nas desetak igrača koji smo najviše igrali do tada napravili smo sastanak sa selektorom, a povod je bio što selektor nije uigravao ekipu za Brazil.
Samim tim nismo znali ni tim koji treba da počne utakmicu što je bio presedan. Tim smo saznali bukvalno nekoliko sati pred utakmicu!
Želim da potvrdim reči svojih saigrača da je atmosfera među nama igračima na SP bila fenomenalna i da bilo kakvih sukoba i problema unutar ekipe nije bilo.
Želim saigračima mnogo sreće i uspeha u Ligi nacija.
Najveća čast od kada igram fudbal mi je bilo igranje za svoju zemlju, ali u ovakvim okolnostima je bolje što ne sarađujem sa ovakvim ljudima koji su spremni na najniže udarce i najgnusnije laži.
Nisam imao nameru da se oglašavam jer su ovo stvari koje se drže unutar tima. ali posto me vuku za jezik i provociraju lažima onda sam rešio da sa svima vama podelim istinu i činjenice!", saopštio je Milivojević putem Instagrama.