Vesti
Žuta štampa
MARIJA KILIBARDA SE RAZVELA, A SADA JE PROGOVORILA O NOVOJ LJUBAVI: Meni se OVO podrazumeva, ali je poražavajuće!
09.10.2018. 20:00
Izvor: Kurir
MARIJA KILIBARDA SE RAZVELA, A SADA JE PROGOVORILA O NOVOJ LJUBAVI: Meni se OVO podrazumeva, ali je poražavajuće!
Iako važi za jednu od najatraktivnijih voditeljki na domaćoj javnoj sceni Marija Kilibarda ne krije da joj nije lako da pronađe jaču polovinu, pogotovo što i dalje ima velika očekivanja kada su muškarci u pitanju.
Marija Kilibarda dobila je mnogobrojne čestitke i želje za svoj 38. rođendan, a najveću pažnju privukla je čestitka koju su joj poklonili njeni kumići, koji su joj poželeli da nađe dečka.
"Ono što je toliko privuklo pažnju i oko čega smo se mnogo smejali da sam morala da okačim na Instagram jeste što su napisali "da nađeš dečka, da bude lep i pažljiv, da te čuva, mazi i ljubi i da bude aktivan". Mi smo se svi toliko smejali kad sam otvorila tu čestitku, ali u principu gađali su u metu", kroz smeh kaže voditeljka, i dodaje da li je moguće danas naći takvog izabranika:
"Ukoliko kažem nije, onda to znači da više neću imati nadu, a nada umire poslednja. Verovatno je tu negde, samo treba da otvorim oči što više. Ono što je poražavajuće je što je moj odgovor i dalje da imam velika očekivanja. I to nas negde polupa, upravo ta očekivanja. Ja volim da očekujem stvari i od svojih prijatelja i bliskih ljudi generalno, ne samo od partnera, i znam da to nije dobar put, ali to je meni u hodu. Ako se dam i ako mislim da si se i ti meni predala ili predao, to je situacija koja dovodi do tih velikih očekivanja koja nas uglavnom razočaraju ili učine tužnim, ali tu su i dalje, šta znam. Moji muški prijatelji i ja stalno razgovaramo o tome. Oni kažu prestanite da od nas očekujete to i to, a nama se valjda to podrazumeva. I to je ono gde mi ne možemo da se usaglasimo. Volela bih da su mi očekivanja manja", iskrena je voditeljka koja objašnjava da sada nije sigurna šta joj je to presudno kod muškarca.