Vesti
Žuta štampa
NISAM MOGAO DA ZNAM KAKAV JE SANDRA ČOVEK NA POČETKU: Milan Kalinić prvi put iskreno o ženi sa kojom je 12 godina u braku! Evo šta kaže njegova MAJKA!
22.10.2018. 20:00
Izvor: Kurir
NISAM MOGAO DA ZNAM KAKAV JE SANDRA ČOVEK NA POČETKU: Milan Kalinić prvi put iskreno o ženi sa kojom je 12 godina u braku! Evo šta kaže njegova MAJKA!
Glumac i voditelj Milan Kalinić otkrio je najintimnije detalje iz privatnog života.
Poznato da je Kalinić dugo godina u srećnom braku, ali i da neretko otvoreno
govore o svom privatnom životu. Ipak, rešio je da prvi put govori o svojoj supruzi Sandri:
"Na početku, kada smo se Sandra i ja "muvali", nisam tada mogao da znam kakav je čovek. Sada, kada je prošlo mnogo godina, srećan sam što pored sebe imam pravog prijatelja, odličnu majku svojoj deci... Posebno me iznenađuje kakav odnos ima sa mojom porodicom. Ima osećaj da moja majka trenutno više voli Sandru, nego mene. Sa druge strane, i ja se odlično slažem sa njenom porodicom To sve je zaista mnogo bitno da bi brak bio uspešan", otkrio je glumac tajnu njegovog uspešnog braka.
Pored privatnog, glumac vodi veoma uspešan profesionalni život, a evo šta je Milan rekao na tu temu:
"Veoma volim svoj posao i mnogo sam zahvalan što nemam fiksno radno vreme. Predstave koje igram oduzimaju mi nekoliko dana u kontinutetu, posle čega mogu da se posvetim roditeljskim obavezama koje najviše volim. Pre svega moram da kažem jednu interesantnu činjenicu, a to je da su najveći radoholičari najveći hedonisti. Recimo, ja zato i jurim i radim da bih mogao sebi i svojoj porodici da obezbedim sva uživanja", izjavio je Milan.
Kalinić je otkrio i da ga pored brojnih glumačkih uloga, naviše ispunjava uloga roditelja.
"Ništa me više ne ispunjavam nego kada sina vodim na trening, kada ga vodim sa sobom na utakmice. Smatram da je najbitnije ono što nosiš iz kuće. Dok sam ja odrastao, družio sam se sa svakakvim tipovima ličnosti, ali čovek gde god da ode sa sobom nosi ono što je naučio kod kuće", tvrdi glumac u emsiji "Dobro jutro Srbije".