Vesti
Žuta štampa
VOZAČ SUPROTNOG VOZILA POKUŠAO DA POBEGNE, A OGLASILA SE I NATAŠA BEKVALAC NAKON UDESA!
24.10.2018. 20:00
Izvor: Puls
VOZAČ SUPROTNOG VOZILA POKUŠAO DA POBEGNE, A OGLASILA SE I NATAŠA BEKVALAC NAKON UDESA!
Nataša Bekvalac na izlazu iz Novog Sada imala je saobraćajni udes na isključenju za Šajkaš dok se u vozilu nalazila i njena beba. Kako saznajemo, beba je od siline udarca ispala iz auto-sedišta!
Kako saznajemo Bekvalčeva je krenula u Beograd kada je u njen automobil udario drugi auto.
Kao i svake srede Nataša je i danas trebalo da odvede ćerku u Centar za socijalni rad kako bi je otac Luka Lazukić video.
- Nataša je ispunjavala svoju obavezu i vozila bebu za Beograd kako bi je otac video u Centru za socijalni rad kada ju je udario Bugarski državljanin koji na automobilu nije imao retrovizor, pa je samim tim nije video. Na sreću, i ona i beba su dobro, niko nije povređen. Policija je napravila uviđaj nakon čega se Nataša vratila u svoj stan u Novom Sadu. Sve je ok, ali Nataša je preživela veliki stres - potvrđeno je portalu "Pulsonline" iz PR službe Nataše Bekvalac.
Vozač automobila koji je udario u pevačicina kola pokušao je, nakon udesa, da pobegne sa lica mesta, međutim u tome ga je sprečio mladić koji je u tom trenutku, takođe, kolima prolazio tuga. S obzirom da je u pitanju stranac, vozač "pasata" će biti procesuiran po ubrzanom postupku.