Vesti
Sport
KURIR OTKRIVA Plan budućeg selektora Srbije: Dragan Stojković Piksi vraća Luku Milivojevića u A tim
28.11.2018. 20:00
Izvor: Kurir
KURIR OTKRIVA Plan budućeg selektora Srbije: Dragan Stojković Piksi vraća Luku Milivojevića u A tim
Povratak otpisanog… U iščekivanju smene Mladena Krstajića i promocije Dragana Stojkovića, izvestan je i povratak kapitena Kristal palasa u A tim.
Odlazak Mladena Krstajića s kormila fudbalske reprezentacije Srbije s nestrpljenjem iščekuju igrači koji su s još uvek aktuelnim selektorom imali otvorene sukobe, a takvih nije malo.
Kako je Kurir već pisao, pitanje je trenutka kada će Savez ozvaničiti saradnju s Draganom Stojkovićem Piksijem, a s novim selektorom stižu i mnoge druge promene.
Jedna od njih je i povratak Luke Milivojevića, momka koji je s Krstajićem vodio rat, koji se okončao njegovim neigranjem za nacionalni tim. Kako je u više navrata i sam isticao, Luki je odlazak iz nacionalnog tima veoma teško pao, ali preko nekih stvari jednostavno nije mogao da pređe.
Zato se Piksijevom dolasku na mesto selektora od svih verovatno najviše raduje upravo kapiten Kristal palasa, koji s nestrpljenjem iščekuje zvaničnu potvrdu i već se ponovo vidi u dresu sa zastavom Srbije na grudima.
Ali Luka nije jedini koji u dolasku novog selektora na čelo reprezentacije vidi svoj povratak među „orlove“. Osim njega, s Krstajićem su nesuglasice imali i Matija Nastasić, Duško Tošić, kao i dugogodišnji, a sada bivši kapiten Bane Ivanović.
Šta je Luka zamerio Krstajiću
NISKI UDARCI I NAJGNUSNIJE LAŽI
Luka Milivojević u sukob s Mladenom Krstajićem ušao je još tokom Mundijala u Rusiji, selektor ga je optužio za pokušaj puča na Mundijalu i nakon toga više nije dobijao poziv za A reprezentaciju. Zbog svega toga Luka se još jednom, pre dva meseca, oglasio na društvenim mrežama.
- Najveća čast od kada igram fudbal mi je bilo igranje za svoju zemlju, ali u ovakvim okolnostima je bolje što ne sarađujem sa ovakvim ljudima koji su spremni na najniže udarce i najgnusnije laži. Nisam imao nameru da se oglašavam jer su ovo stvari koje se drže unutar tima. Ali pošto me vuku za jezik i provociraju lažima, onda sam rešio da sa svima vama podelim istinu i činjenice - napisao je Milivojević na svom Instagram profilu.