Vesti
Žuta štampa
PRVI POLJUBAC MUŠKARACA U RIJALITIJU! SALE TRU POLJUBIO BRENDONA U USTA: Obezbeđenje nije htelo da IH RAZDVAJA, prevladale emocije!
18.12.2018. 20:00
Izvor: Kurir
PRVI POLJUBAC MUŠKARACA U RIJALITIJU! SALE TRU POLJUBIO BRENDONA U USTA: Obezbeđenje nije htelo da IH RAZDVAJA, prevladale emocije!
Branislav Radonić Brendon i Sale Tru imali su okršaj u dvorištu Imaginarijuma. Sve se odvijalo brzo, a svađa je krenula oko prljavih sudova. Međutim, desio se totalni preokret. Dok je Brendon besneo, Tru ga je iznenadio poljupcem u usta.
"Zašto ja treba da perem udove za sobom,kada su oni konstatno prljavi. Za čim ti kriziraš, narkomanu jedan? Zašto krizirate za kadrom", rekao je Brendon.
"On mene ugnjetava, dokle ćete puštati ovo, on mene svaki sekund napda. Ovo je nasilje! Ja sam samo hteo da t poljubim", odgovorio mu je Sale.
Tada je i nastao iznenadni poljubac, na blic u usta. Ovo su videli svi prisutni zadrugari, a obezbeđenje koje je tu bilo radi očuvanja reda i mira, nije ih razdvajalo Samo su nemo posmatrali neočekivani prizor.
"Što se treseš? Dajte kadar ovom čoveku da pa neka ide. Izgledaš sprženo. Lice ti je sprženo. Mozak ti je spržen. Iskompleksiran si. Vidi uznemirio si se pa je obezbeđenje došlo", branio se Brendon koji je bio zatečen poljupcem, pa je krenuo u agresivniji verbalni napad na Saleta, koji se raznežio.