Vesti
Sport
NE ZNAM DA LI ME LUKA VOLI ILI NE VOLI, AKO SAM POGREŠIO... Mladen Krstajić pozvao Luku Milivojevića da se vrati u reprezentaciju!
08.01.2019. 20:00
Izvor: Kurir
NE ZNAM DA LI ME LUKA VOLI ILI NE VOLI, AKO SAM POGREŠIO... Mladen Krstajić pozvao Luku Milivojevića da se vrati u reprezentaciju!
Selektor Srbije Mladen Krstajić pružio je Luki Milivojeviću ruku pomirenja.
Krstajić je otvoreno pozvao kapitena Kristal Palasa da se vrati u nacionalni tim.
"Ne znam da li me ne voli ili voli, ali to bi ste morali njega da pitate. Što se mene tiče, mogu da kažem da nikoga ne mrzim. Uvek gledam pravo u oči", rekao je za "Sportski žurnal" Krstajić.
Selektor Srbije je potom istakao da je spreman da pobedi sujetu i da stvari koje su se dogodile ostavi iza sebe.
"Mislim da je Luka pravi momak i sportista. Stvari koje su se desile, desile su se. U suštini, treba da gledamo napred i ono što se desi, ma ko da je pogrešio, ako sam i ja pogrešio... Znam da praštam i gledam unapred. Suština ove priče je da je Srbija iznad nas i da gledamo zajednički interes, a to je da srpski fudbal napreduje", rekao je Krstajić.
Po svemu sudeći, Milivojević će dobiti poziv selektora za prijateljski meč sa Nemačkom i start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.
Fudbalska javnost sa nestrpljenjem očekuje odgovor Milivojevića. Krstajić je spreman da prevaziđe sukob, ali još uvek nije poznato da li je i Luka....