Vesti
Sport
KURIR ISPRED KUĆE NOVAKA ĐOKOVIĆA U MONTE KARLU: Pogledajte luksuz u kome uživa prvi reket sveta sa svojom porodicom
23.01.2019. 20:00
Izvor: Kurir
KURIR ISPRED KUĆE NOVAKA ĐOKOVIĆA U MONTE KARLU: Pogledajte luksuz u kome uživa prvi reket sveta sa svojom porodicom
Teniser i njegova supruga izabrali su malo mesto u kome će naći mir i spokoj za svoju porodicu, a to je Kneževina.
Specijalni izveštač Kurira iz Monaka - Dejan Ignjatović
Najbolji srpski teniser, Novak Đoković i njegova supruga Jelena odmaraju u prostoru koji su sami osmislili, a koji su arhitekte i dizajneri ispunili do poslednje želje.
Novak Đoković je oduvek ulagao u nekretnine i biznis. Novac od mnogobrojnih osvojenih turnira čuvao je, a potom kupovao stanove.
Tako je prošle godine kupio čitav sprat u Beogradu za više od pola miliona evra, a penthaus poseduje tri sobe, tri kupatila i terasu. Novak je ovaj luksuzni penthaus pazario u novoizgrađenom beogradskom naselju, a građevina u kojoj je kupio stan nosi epitet “pametne zgrade”.
Osim toga, teniser je odavno kupio dvosoban stan na Menhetnu, a prošle godine i stan u Majamiju u najelitnijem i stambenom kompleksu Ejti seven park. Zgrade u Njujorku i Majamiju čiji je naš Nole stanovnik projektovao je isti čovek - Renco Pijano, arhitekta iz Italije.
Novak ipak najviše vremena provodi u porodičnom domu u Monte Karlu, koji se nalazi na jednoj od najprestižnijih lokacija.
Ono što se može zaključiti jeste da je porodica Đoković uložila puno ljubavi i truda kako bi oplemenila svoj dom zanimljivim detaljima.
Jelena voli da pokaže da, pored njih, u komforu uživaju i njihove dve pudle.