Vesti
Žuta štampa
ANA SEVIĆ SE RASPALA NA SNIMANJU EMISIJE: Peh sa haljinom, a onda SUZE u studiju! OVAJ DAN SEVIĆEVA ŽELI DA ZABORAVI!
05.02.2019. 20:00
Izvor: Kurir
ANA SEVIĆ SE RASPALA NA SNIMANJU EMISIJE: Peh sa haljinom, a onda SUZE u studiju! OVAJ DAN SEVIĆEVA ŽELI DA ZABORAVI!
Ana Sević imala je dve neprijatne situacije na snimanju jedne iste emisije. Pevačica je došla vidno raspoložena i puna sebe, ali situacije koje su se ređale naterale su je da poželi da se ovaj dan nije ni desio.
Naime, bivša supruga Darka Lazića, iako zvanično još nisu potpisali papire, doživela je peh sa haljinom, koja se rašila dok je pozirala fotoreporterima u toaleti koju je spremila specijalno za ovu priliku.
Ana se trudila da niko ništa ne primeti, ali kada je mislila da su se kamere ugasile, zatražila je pomoć u vidu konca koji bi sanirao problem.
Kada se frka stišala i sve delovalo da je u redu, u jednom momentu tokom snimanja emisije, pevačica nije mogla da obuzda emociju, pa se rasplakala pred publikom.
U studio je stigla veoma elegantno obučena i odlično raspoložena, a zauzela je mesto pored svoje koleginice Milice Pavlović. Posle lepih tema i zabavnih razgovora, direktor "Grand produkcije" podsetio je Anu na neke lepe uspomene koje je imala sa Darkom Lazićem. Dok je gledala snimak, pevačici su krenule suze koje je sve vreme pokušala da sakrije od kamera, okrećući se prema publici.
Dok je pokušavala da se smiri i da prestane da plače, Ana je samo uspela da prokomentariše: "Žao mi je što je Darko tako nešto dozvolio sebi" misleći na tešku saobraćajnu nesreću koju je preživeo. Nju je pokušala da uteši Milica Pavlović koja je pomogla da ne upropasti šminku, a potom je zagrila. Međutim, pevačica je na kratko napustila svoju stolicu i sakrila se od kamera sve vreme držeći maramice u rukama na snimanju emisjije "Zvezde Granda Specijal.