Vesti
Sport
LUKA MILIVOJEVIĆ JE ODLUČIO DA VIŠE NE IGRA ZA REPREZENTACIJU! Mladen Krstajić objasnio zašto na spisku nema fudbalera Kristal Palasa
08.03.2019. 20:00
Izvor: Kurir
LUKA MILIVOJEVIĆ JE ODLUČIO DA VIŠE NE IGRA ZA REPREZENTACIJU! Mladen Krstajić objasnio zašto na spisku nema fudbalera Kristal Palasa
"Luka Milivojević je odlučio da više ne igra za reprezentaciju", rekao je selektor Krstajić na konferenciji za medije u Staroj Pazovi.
"Luka nije spreman da više igra za Srbiju. Pokušali smo u prošlom periodu da stavimo sa strane neke stvari, niti je Luka Srbija, niti Krstajić je Srbija. Interes je da napravimo što bolju atmosferu u ekipi za ono što nas čeka. Nismo našli zajednički jezik. Nažalost, neki su odlučili na način na koji su odlučili i ne bih se vraćao više na tu temu", rekao je Krstajić.
Krstajić je kazao da je zajedno sa potpredsednikom Fudbalskog saveza Srbije Markom Pantelićem i sportskim direktorom Darkom Kovačevićem bio u Londonu pre nekoliko nedelja i da se o toj temi razgovaralo sa Milivojevićem.
"To je završena tema. Okrećemo se ka budućnosti i kvalifikacijama. Srbija 20 godina nije učestvovala na Evropskom prvenstvu i naš zadatak i cilj su da ova ekipa ima snagu, kvalitet i moć da se kroz tešku grupu plasira", kazao je Krstajić.
Podsetimo, još tokom Svetskog prvenstva u Rusiji došlo je do verbalnog sukoba Milivojevića sa selektorom Mladenom Krstajićem, a pale su mnoge teške reči i optužbe i po završetku Mundijala. Nakon toga selektor je više puta isticao da vrata reprezentacije nikome nisu zatvorena, a Milivojević je ostao iza svoje odluke.
"Teško je išta reći kad o vama takve laži iznose oni koji bi prvi trebalo da vas zaštite i pruže podršku. Sujeta? Ili možda nešto drugo???", istakao je između ostalog fudbaler Kristal Palasa.
Delovalo je da Milivojević više neće oblačiti dres Srbije, barem dok je Kristajić selektor.
"Najveća čast od kada igram fudbal mi je bilo igranje za svoju zemlju, ali u ovakvim okolnostima je bolje što ne sarađujem sa ovakvim ljudima koji su spremni na najniže udarce i najgnusnije laži", naveo je nedavno vezni fudbaler.