Vesti
Politika
Vesić i Vulin za sada odložili odluku da stupe u štrajk glađu
12.04.2019. 20:00
Izvor: B92
Vesić i Vulin za sada odložili odluku da stupe u štrajk glađu
Beograd -- Goran Vesić je istakao da će ubuduće odbornici zajedno sa njim čuvati Skupštinu grada od fašista i huligana koji žele da upadnu i unište gradske institucije.
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić za sada je odložio odluku da stupi u štrajk glađu. Kako je istakao, ubuduće će odbornici zajedno sa njim čuvati Skupštinu grada od fašista i huligana koji žele da upadnu i unište gradske institucije.
"Ova odluka da stupim u štrajk glađu kako bih skrenuo pažnju javnosti na to što radi fašista Boško Obradović i oni koji su nameravali da danas upadnu u Narodnu skupštinu i započnu štrajk glađu, a potom da upadnu u Skupštinu grada", rekao je Vesić.
"To se zove državni udar. Ova odluka o štrajku glađu ostaje na snazi, spreman sam da onog časa, ako nastave da prete, stupim u štrajk. Odbornici će ući u zgradu i ubuduće čuvati Skupštinu grada, kao što će odbornici gradskih opština isto tako, čuvati zgrade opština", dodao je zamenik gradonačelnika.
Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je u obraćanju medijima da su se neki džabe radovali njegovom "fizičkom nestanku" i zahvalio se onima koji su "borbu podržali".
"Borba ne prestaje, nadam se da niko neće posegnuti za nasiljem, da niko neće ni pokušati da uradi ono što je pomislio da uradi", rekao je Vulin.