Vesti
Sport
JANKO TIPSAREVIĆ OTKRIO ŠTA MUČI ĐOKOVIĆA: Voleo bih da kažem moje lično mišljenje, ne znam da li bi se Novak saglasio
12.04.2019. 20:00
Izvor: Kurir
JANKO TIPSAREVIĆ OTKRIO ŠTA MUČI ĐOKOVIĆA: Voleo bih da kažem moje lično mišljenje, ne znam da li bi se Novak saglasio
Janko Tipsarević je bio gost teniskog podkasta gde je pričao o svojoj povredi i povratku na terenu, promenama u ATP vrhu i zašto je Novak predstavljen kao zlikovac, i otkrio šta je potrebno Đokoviću da prestigne Federera po broju Grend slem titula!
"Voleo bih da kažem moje lično mišljenje. Ne znam da li bi se Novak usaglasio. Pitali su se svi zašto je Novak udario u zid. Postoji psihološki umor, osvojio je Rolan Garos, nešto čemu je težio godinama. Ipak, mislim da je glavni razlog povreda, iako ljudi okrivljiju gurua i način njegove ishrane. Kada vas nešto boli, potpuno ste demotivisani, da ne kažem ludi. Ne donosite prave odluke. Kombinacija povrede i mentalnog umora je nešto kroz šta je prolazio osam meseci", rekao je Tipsrević za birtanski Telegraf.
Tipsarević je otkrio i šta to najviše 'muči' Đokovića.
"Novak mrzi kada je 'loš momak'. Ima onih koji u tome uživaju, ali to nije u njegovoj prirodi. On voli da pomaže, a njegova poruka je predstavljena na pogrešan način (smena u vrhu ATP). U medijima je, pogotovo posle izjava Rodžera i Rafe, predstavljen kao momak koji je srušio Krisa. To je uticalo na njega. On ozbiljno shvata svoju poziciju predsednika Saveta ATP. Malo je razočaran jer je pokušao da donese nešto dobro, da bi na kraju bio predstavljen kao zlikovac", rekao je Tipsarević.