Vesti
Žuta štampa
LUKA LAZUKIĆ KRIV ŠTO JE TUKAO NATAŠU BEKVALAC! 8 meseci zatvora, uslovno na 3 godine zbog PREBIJANJA pevačice! Evo koju presudu je sud još doneo
25.04.2019. 20:00
Izvor: Kurir
LUKA LAZUKIĆ KRIV ŠTO JE TUKAO NATAŠU BEKVALAC! 8 meseci zatvora, uslovno na 3 godine zbog PREBIJANJA pevačice! Evo koju presudu je sud još doneo
Prvi osnovni sud u Beogradu osudio je Luku Lazukića na uslovnu kaznu od osam meseci zatvora sa rokom provere od tri godine zbog porodičnog nasilja bivšom suprugom, pevačicom Natašom Bekvalac u aprilu prošle godine.
Sud mu je takođe produžio meru zabrane prilaska bivšoj supruzi.
Ukoliko u roku od tri godine izvrši novo krivično delo ili prekrši meru zabrane, aktiviraće se izvršenje zatvorske kazne.
Pevačicin advokat Zoran Ateljević zadovoljan je presudom.
"Zadovoljan sam presudom. Ovim se potvrđuje da je moja stanka pred sudom govorila istinu i da je na njoj izvršeno krivično delo - nasilje u porodici", rekao je Ateljević.
"Ukoliko Lazukić u narednih tri godine ponovi ovakvo krivično delo, onda se uslovna osuda opoziva i primenjuje se kazna zatvora od osam meseci. Ova krivična sankcija je za Natašu satisfakcija. Ona je ovom sudskom presudom zaštićeno lice.
"Ovo je takozvana nepravosnažna presuda i njegovo je pravo da se žali, ali ja imam osnovani razlog i verovanja da je presuda potpuno zakonski ispravna i pravedna. Ne samo u pojedinačnoj prevenciji, prema Nataši, već označava i opštu prevenciju - niko se ne sme više ponašati ovako kao što je Luka Lazukić", rekao je advokat Nataše Bekvalac.
Podsetimo, Luka Lazukić 13. aprila prošle godine pretukao je Natašu Bekvalac u njenom stanu na Dedinju.
Podsetimo, pevačicu Natašu Bekvalac u ranim jutarnjim časovima u porodičnom domu pretukao suprug Luka Lazukić. Pevačica se odmah javila u Urgentni centar, a detalji napada šokirali su sve.
"Luka je sinoć došao pijan kući i legao pored Nataše u krevet. Ona je zatim uzela njegov telefon i videla ljubavne poruke zbog kojih je među njima buknula svađa. Nakon verbalnog konflikta Luka ju je i pretukao", ispročao je tada kaže dobro obavešten izvor.