Vesti
Žuta štampa
Naš fudbaler i manekenka stižu u Beograd, evo zbog čega Ana INSISTIRA DA SE PORODI u Srbiji
13.05.2019. 20:00
Izvor: Story
Naš fudbaler i manekenka stižu u Beograd, evo zbog čega Ana INSISTIRA DA SE PORODI u Srbiji
Srpski reprezentativac i golman izraelskog Makabija Predrag Rajković i njegova prelepa supruga Ana za dva i po meseca postaće roditelji, a sada su otkrili i koje ime će dati sinu.
Manekenka i kreatorka modernih venčanica Ana Rajković otkrila je da će se poroditi u Srbiji i da već pakuje kofere sa suprugom za zajednički dolazak u Beograd.
– Uskoro Peđa i ja stižemo u Beograd. Ostaćemo do porođaja. Želim da se porodim u svojoj zemlji i da pričam na svom jeziku sa doktorima tokom porođaja – odgovorila je Ana na Instagramu tokom jednog od čestih dopisivanja sa pratiocima.
Da je poslušna trudnica i da prihvata sugestije najbliže okoline i lekara, supruga golmana je otkrila kad je ispričala da se odlučila na prirodan porođaj, čak i bez epidurala, što je danas retkost.
– Već sam se sa doktorkom dogovorila da porođaj bude prirodan bez epidurala. Videćemo koliko mi je to bila pametna odluka – kaže Ana.
Par je već odabrao ime Relja za naslednika, a buduća mama otkriva i kako će izgledati njegova sobica.
– Sobu pripremamo i uveliko su radovi u toku. Sve je plavo, belo i srebrno. Slikaćemo kad bude gotovo – obećala je Ana.
Jednu obozavateljku lepe trudnice zanimalo je da li golman mazi njen stomak, a Ana je potvrdno odgovorila i objasnila kako to izgleda.
– Svaki dan Peđa mazi našeg bepca preko stomaka, a on je prilično zivahan i krupan tako da udara po ceo dan – objasnila je Ana Rajković.