Vesti
Žuta štampa
Posle nekoliko propalih pokušaja shvatili DA IM NE IDE
17.05.2019. 20:00
Izvor: Story
Posle nekoliko propalih pokušaja shvatili DA IM NE IDE
Pevačica Kaja Ostojić godinama živi u Belgiji sa suprugom Džuniorom Džekom, a porodični dom joj predstavlja beg od “estradnog neba”, koji je često umori.
Nakon duže pauze rešila je da se vrati na scenu i predstavi novu pesmu. Samim tim ima i više elana za sve angažmane i intimne razgovore.
Ovoga puta Kaja je bila veoma iskrena, odgovorivši na mnoga pitanja koja se tiču privatnog života.
Istakla je zbog čega je nije bilo dugo na sceni, ali i da li će publika imati prilike da čuje numeru, koju joj je komponovao suprug Džunior Džek.
– Neke ružne strane ovog posla me poljuljaju i onda pomislim da mi to ne treba, pa odem. Bila sam u Belgiji i nije mi se radilo.
– Nas dvoje u studiju nemamo dobru energiju. Posle nekoliko propalih pokušaja shvatili smo da je najbolje da ne sarađujemo.
Kako pevačica preferira gradska okupljanja, izlaske i druženja, a njen suprug donekle mirniji način života, Katarina je do detalja objasnila u čemu se njihovi karakteri razlikuju.
– On je studijski moljac koji ne pije alkohol, ne voli da izlazi… Kao sagovornik je vrlo zabavan, ali za život udvoje. (smeh) Kada smo počeli da se zabavljamo, tog leta smo putovali, provodili se, izlazili po klubovima. I to je bilo to. Sad, kada odemo na Ibicu, a idemo svake godine i budemo tamo po mesec dana, dok svi normalni ljudi izlaze i provode se, mi sedimo kod kuće.
Naslednica Nikolina će za godinu dana postati punoletna i njih dve su najbolje “drugarice”, koje se veoma lepo slažu i podržavaju. Majčinstvo ju je kako je mnogo puta isticala oplemenilo i dalo snagu za sve životne situacije, a na pitanje o rađanju nakon 30-te, imala je spreman odgovor.
– Ko će opet da prolazi kroz period treniranja i zatezanja? Smatram i da je kasno u ovim godinama.
– Moja ćerka ima 17 godina. Realnije je da uskoro postanem baba, pu-pu, da se pomerim s mesta. Pa gde da budem baba sa 36?! Ne daj bože nikom!
– Ne moram da rađam. Jedino, eventualno, da unajmim surogat majku. Tako bih možda i pristala. Nisu te žene lude koje se odlučuju za surogat majčinstvo, da vam kažem. Uopšte nisu lude.