Vesti
Žuta štampa
Zavisna od silikona! Dara želi da poveća grudi ponovo
13.12.2019. 12:00
Izvor: Svet
Zavisna od silikona! Dara želi da poveća grudi ponovo
Pevačica Dara Bubamara je navodno rešila da ponovo ugradi silikone kako bi imala najveće grudi na estradi. Pevačica je navodno već zakazala operaciju i planira da sa petice pređe na sedmicu.
Hirurg joj je savetovao da više ne povećava grudi jer bi mogla imati problema sa kičmom, ali ona je rešena u nameri da do Nove godine ima nove grudi.
– Moja Dara je poslednji put radila grudi pre pet godina, a sada je ponovo bila kod plastičara i tražila da joj ugradi sedmice. On joj je rekao da za to mora da joj ugradi po 700 kubika u svaku dojku i da bi zbog toga mogla da ima problema sa kičmom. Ona već ima velike grudi i često se žali da je posle treninga i napornih nastupa bole kičma, ali da neće da posluša lekara – priča Darina prijateljica.
Dara je u mladosti imala male grudi, a među prvima na estradi je ugradila silikone. Do sada ih je menjala pet puta i kaže da svaki put želi da uradi veće, a da su muškarci oduševljeni njenim bujnim grudima. Prema priči njene prijateljice, Dara želi najveće grudi na estradi.