Vesti
Žuta štampa
Potresna priča Mine Kostić
24.12.2019. 12:00
Izvor: Svet
Potresna priča Mine Kostić
Mina Kostić ima čak devetoro braće i sestara koji joj, pored ćerke Anastasije, predstavljaju najveće bogatstvo. Ipak, čitavu njenu familiju davne 1992. zadesila je strašna tragedija koja ih je zauvek zavila u crno – te godine utopila se Minina rođena sestra, što je na sve članove porodice ostavilo veliki trag. Njenu smrt i dalje ne mogu da prežale.
– To je baš davno bilo, ali nikada takva tragedija i takav gubitak ne može da se zaboravi. Mina se baš često seti sestre i priča nam o njoj, o njihovom odrastanju, ali to je za nju baš, baš bolna tema, zbog toga i javno ne priča o tome, baš retko kad. To je stvarno tragedija, Bože sačuvaj… Mina je tad imala samo 17 godina. Mnogo su svi propatili zbog toga. Na sve to, i pre nekoliko godina je bez oca ostala, to joj je baš teško palo. Svi su oni vezani, drže se kao jedan, ali šta ćeš… Život ide dalje – ispričao je Minin blizak prijatelj, a i sama pevačica je za Pink.rs priznala koliko joj je teško pao ovaj tragičan događaj.
– Jeste, istina je, jedna mi se sestra udavila kada je imala trinaest godina… To sam jako teško podnela – kaže Mina, koja ističe da je srećna što je sa braćom i sestrama u sjajnim odnosima. Takođe, nije krila koliko joj je teško pala očeva smrt 2016. godine.
– Svi smo jako vezani, jako se lepo slažemo. Čujem često da se ljudi ne slažu dobro sa bratom ili sestrom, nas je desetoro i svi se dobro slažemo. Oca sam izgubila, za njega sam bila baš vezana… I zaista, nisam bila ni svesna da će mi biti ovako teško. Niko me nije pitao kako mi je… Fale mi mnogo, žao mi je što se ocu nisam malo više posvetila – iskrena je bila Mina.