Vesti
Žuta štampa
Niko je nije hteo za Novu godinu! Luna doživela fijasko!
16.01.2020. 20:00
Izvor: Svet
Niko je nije hteo za Novu godinu! Luna doživela fijasko!
Đoganijeva se razočarala kada je čula da publike za njenu žurku u Novom Sadu nema i da će u 2020. ući bez angažmana, ali je svima pričala da je ona ta koja nije želela da nastupa jer joj se ponude nisu svidele. Luna Đogani nije imala zakazanu novogodišnju tezgu, a dnevna žurka 31. decembra u Novom Sada, gde je trebalo da nastupi, otkazana je zbog slabog interesovanja publike.
Dragi moji, izvinite što tek sada javljam, moram da vam se izvinim i kažem da je nastup otkazan zbog privatnih stvari. Izvinjavam se svima koji je trebalo da dođu, biće prilike da se družimo – napisala je Luna.
Danima pre toga najavljivano je da će pobednica „Zadruge 2“ pevati tokom dana u jednom objektu u Novom Sadu, gde je cena karte bila 700 dinara. Prema našim saznanjima, prodaja ulaznica je bila veoma loša, pa je zato odlučeno da se nastup otkaže.
– Luni su neposredno pred održavanje koncerta javili da ljudi nema, nadali su se da će ulaznice planuti 31. decembra kad već pre toga nisu prodavane. Ali se to nije desilo. Ona je bila šokirana kad je to čula. Pitala je kako je to moguće, jer je u pitanju dnevna žurka i svako je mogao da izdvoji vreme da dođe, pa je onda rekla da je razlog za fijasko slaba kampanja organizatora. Tek kad se malo pribrala, odlučila je da napiše ono saopštenje, koje je bilo vrlo nejasno jer je navela da je nastup otkazan iz privatnih razloga, što nije tačno – kaže izvor blizak Luni.