Vesti
Žuta štampa
Nada Topčagić muči muku sa svojim grudima!
21.01.2020. 12:00
Izvor: Svet
Nada Topčagić muči muku sa svojim grudima!
Folk zvezda Nada Topčagić na muzičkoj sceni je više od četiri decenije, ali oduvek je važila za nekoga ko je poseban i drugačiji, što muzičkim pečatom što vizuelnim identitetom.
Ona neskromno priznaje da je u svemu bila prva i da su mnogi mogli samo da prepisuju od nje. – Ja sam nametala trendove, ja se ceo život borim sa vetrenjačama. Meni ne može niko ništa. Svi bi da me sklone, ali ne uspeva im. Niko ne može da otpeva sevdah kao ja. Nema šanse da ga neko otpeva kao ja. Meni samo bog može da sudi.
– Ja mogu da dođem prljava i dronjava, ali imam harizmu. Da je nemam, davno bi me počistili sa scene. Ali Nadica će nadživeti sve, ima da doživim stotu. Uvek sam bila posebna, ja kad vidim da svi idu u jednom, ja to neću, nema šanse, biću staromodna.
– Silikoni mi ne trebaju, to ne bih nikada. Zašto ih nema Naomi Kembel, zašto nemaju svetske manekenke, zašto one nemaju velike grudi? To samo lude glave rade. Ja ne mogu ni sa ovim svojim grudima da se izborim. Ako legnem na stomak, to mene sve boli.