Vesti
Žuta štampa
ĆERKA JELENE MAĆIĆ KRENULA NJENIM STOPAMA
06.02.2020. 20:00
Izvor: Kurir
ĆERKA JELENE MAĆIĆ KRENULA NJENIM STOPAMA
Ćerka Jelene Maćić krenula je stopama svoje majke i izgleda prelepo.
Šminkerka i aktulena voditeljka "Parova" Jelena Maćić ponosna je majka ćerke Jovane Marjanović, koju je dobila u braku sa fotografom Nenadom Marjanovićem.
Jelena svoju ćerku ne eksponira u javnosti, pa mnogi ne znaju da je veoma lepa i talentovana.Jovana (23) je krenula stopama svoje majke, te se bavi šminkanjem, ali i dizajniranjem nakita.Maćićeva retko priča o njoj u javnosti, ali je jednom prilikom otkrila da su vrlo slične.
"Jovana je poprilično slična meni. Kada je reč o momcima, voli egzotiku. Nemam pravo da je kritikujem, jer poznaje svakog mog frajera. A ja sam uglavnom bila sa onima koji su u nekom segmentu svoje ličnosti ekstremni", rekla je Jelena pre par godina u jednom intervjuu.
Jelena je priznala i to da ju je ćerka prevazišla i da je ponosna na tu činjenicu."Najopuštenije komuniciram pred Jovanom zato što sam svesna da je ona mnogo lepša i inteligentnija od mene. Ako sam zbog nečeg srećna u životu, to je zbog činjenice da me je dete prevazišlo i to odavno", ispričala je Jelena 2014. godine.ž
Interesantno je da Jelena Maćić osim sa ćekom Jovanom ima vrlo otvoren odnos i sa bivšim mužem Nenadom kojem, kako je priznala svojevremeno, priča o ljubavnim problemima sa partnerima.