Vesti
Žuta štampa
IRFAN MENSUR NIKAD ISKRENIJE O BIVŠOJ ŽENI I SINU
17.02.2020. 20:00
Izvor: Kurir
IRFAN MENSUR NIKAD ISKRENIJE O BIVŠOJ ŽENI I SINU
Srna Lango i Irfan Mensur pre sedam godina stavili su tačku na svoj brak, ali svakako održavaju prijateljski odnos i, kako glumac kaže, čuju se skoro svakodnevno.
Irfan trenutno nema partnerku ali u ulozi oca veoma uživa.
"Nisam našao novu partnerku, niti je tražim. Ona dolazi sama po sebi, a sa Srnom sam ostao prijatelj. Čujemo se skoro svakodnevno. Ja Srnu veoma volim i cenim. U krajnjem slučaju, rodila mi je jednog fantastičnog sina (Pavla)", ispričao je on. "On je novo lice (Pavle). Njegova rešenja su sveža i nova. On je talentovan, ali još mnogo mora da uči i kao glumac da sazri. Ponosan sam što je izrastao u časnog čoveka", poručuje glumac i ističe da sinu ne deli savete kada je posao glumca u pitanju.
"Ja pokušavam da pobegnem od svake vrste savetovanja, sem životnih savetovanja u smislu ponašanja i profesionalizma, ali se ne petljam u njegove kreativne mogućnosti, želje, rešenja, jer, prosto, on mora sam da se izbori za svoje mesto", iskren je Irfan kada govori o svom nasledniku.
Glumac kojeg publika pamti kao profesora Japanca iz serijala "Tesna koža" otkrio je i to da je Pavle privremeno napustio studije glume.
"On je upisao Fakultet dramskih umetnosti, završio je prvu godinu. Drugu godinu je zamrznuo, jer ima mnogo snimanja, ali će ove godine i sledeće nastavi sa studiranjem. Profesorka mu je bila Biljana Mašić, a ko će mu biti sledeći profesor, to ne znam, ja neću sigurno", rekao je Mensur kroz osmeh.