Vesti
Žuta štampa
OVOM DIJETOM JE BRENA DOVELA LINIJU DO SAVRŠENSTVA
11.05.2020. 20:00
Izvor: Kurir
OVOM DIJETOM JE BRENA DOVELA LINIJU DO SAVRŠENSTVA
Prošle je mnogo vremena otkako je pevačica Lepa Brena (59) vodila borbu sa viškom kilograma. No, i dalje se o tome priča, jer mnoge zanima kako je uspela da dotera liniju. Brena je za šest meseci smršala 17 kilograma. Poznata je po vitkim i dugim nogama, a kako je uspela da se reši viška otkrila je jednom prilikom. Kazala je kako je zaista nemoguće držati dijetu šest meseci, ali naposletku je uspela.
Ono što ju je pokrenulo da oslabi bio je komentar jednog konobara sa početka njene karijere, koji joj je rekao: " Mislio sam da će doći pevačica, kad ono došla trafostanica!"
Takav komentar je povredio pevačicu, ali i motivisao na promenu. Kako je brzo shvatila da se nešto događa sa njenim telom, odlučila je isto dovesti u savršeno stanje. " Ujutru sam obično jela jedno ili dva jajeta. Gledala sam da to budu organska jaja. Za ručak je obično bila nekakva posna supa bez masnoće i rezanaca. U stvari to je bila voda u kojoj se samo barilo povrće, a ne kuvalo do besvesti, pa da ne dobijete niti jedan vitamin iz cele priče. Tu je obavezno bilo i neko meso, koje je bilo na grilu ili je bilo kuvano. Za večeru je to bio komad ribe ili mesa, uz salatu - ispričala je svoju dijetu, dok je poznato da od početka karijere pa do danas nije vratila nekadašnju liniju, kojom nije bila zadovoljna.