Vesti
Sport
Mijatović: Samo jednog igrača nisam mogao da dovedem u Real
19.05.2020. 20:00
Izvor: B92
Mijatović: Samo jednog igrača nisam mogao da dovedem u Real
Bivši sportski direktor Real Madrida Predrag Mijatović istakao je jedno ime koje nije uspeo da potpiše u "kraljevskom klubu". U pitanju je Karlos Teves, a Mijatović je to ispričao upravo za jedan argentinski radio.
"Dok je bio u Junajtedu, pričali smo o toj mogućnosti, ali transfer nije mogao da se realizuje, zbog mnogo okolnosti. Njegov kvalitet i karakter su se uklapali u Realovu filozofiju. On je rođeni pobednik, on je borac, daje golove, sjajan saigrač... Želeo sam da dođe, on je želeo da dođe, ali dešava se da želje u fudbalu ne mogu uvek da se ispune", rekao je Mijatović. On je bio direktor Reala u periodu od 2006. do 2009. godine.
Kada je u pitanju drugi argentinac Lionel Mesi, za njega nije bilo nikakve šanse da igra bilo gde nego u Barseloni.
"Ne vidim ga nigde drugo osim u Barsi. On je obeležio jednu eru i nastavlja da radi stvari koje se graniče sa prirodnim. Proći će dosta vremena dok se pojavi igrač kao što je Mesi".
Između Lautara Martinesa i Nejmara, koji se pominju kao novi igrači Barselone, Mijatović bi izabrao Brazilca.
"Lautaro ima sjajnu sezonu u Interu. Mlad je, kvalitetan, ima jaku ličnost. Ali, više sam za Nejmara. On je čudo od igrača, uživao sam gledajući ga dok je bio u Barseloni", poručio je Mijatović.