Vesti
Žuta štampa
Glumica Milena Vasić iskreno o teškim odlukama
19.05.2020. 20:00
Izvor: Kurir
Glumica Milena Vasić iskreno o teškim odlukama
Srpsku glumicu Milenu Vasić, koju ovih dana gledamo u seriji “Ubice mog oca”, od jeseni gledaćemo u novoj seriji “Neki bolji ljudi” u ulozi žene koja je naumila da se razvede. S obzirom na to da je Milena razvod doživela u privatnom životu, pitali smo je koliko joj je to pomoglo da odigra ulogu.
- Kada sam se razvela bila sam dosta mlađa i deca su bila mlađa i tada sam na sve gledala drugačije. Kada napuniš 42 godine čini mi se da je veći izazov odlučiti se na taj korak. Teže je ženi u mojim godinama da otpočne neki novi život. Ipak, u tome je i lepota tog izazova - objašnjava nam Vasićeva, koja je u braku sa Jugom Radivojevićem, a na pitanje šta bi uradila da se danas nađe u situaciji da treba da se razvede, kaže:
- Ne razmišljam o tome. Sigurno da žena sa godinama dobija na odlučnosti i nekako ne zanima je šta će ko da misli i kaže. Milena se osvrnula na rad na seriji koja neodoljivo podseća na kultnu domaću seriju “Bolji život”.
- Snimili smo 66 epizoda nove serije “Neki bolji život”. Korona nas je zaustavila, ostalo je još nekoliko epizoda koje ćemo snimiti, a serija će u tople domove ući s jeseni. Publika će me gledati u ulozi žene koja je u braku, ima troje dece... Jednog jutra se probudi i shvati da ne poznaje više čoveka koji leži kraj nje. Ona onda kreće da radi na sebi i da se suočava sa svim izazovima koji prate odluku da se razvede - otkriva šarmantna glumica. Milena nam je otkrila i to da publika može da očekuje nastavak serije “Ubice mog oca”.
- U planu je da se snimi nastavak serije, a šta će se dalje dešavati sa mojim likom... Ukoliko ste videli poslednju epizodu, znate da nema mnogo izbora - poručuje Milena, koja je izolaciju provela na selu.
- Imam dosta posla oko kuće, tu su obroci koje treba spremiti za dosta ljudi. Prija mi ta vrsta fizičkog rada, a sa druge strane, prija mi smiraj pred kraj dana kada mogu da čitam i slušam dobru muziku. Ja to zaista smatram poklonom u ovom trenutku. Toliko smo svi ubrzali u poslednje vreme u smislu posla koji sami sebi nametnemo da nešto moramo da završimo, a onda dođe ovakav neki trenutak kada se probudiš i shvatiš da si živ i zdrav, da su tvoji najmiliji živi i zdravi i da je to dovoljno za jedan dan - zaključuje glumica.