Vesti
Sport
Tediću imponuje interesovanje Crvene zvezde
21.05.2020. 20:00
Izvor: B92
Tediću imponuje interesovanje Crvene zvezde
Slobodan Tedić, mladi fudbaler Mančester sitija na pozajmici u Čukaričkom, rekao je da mu je trenutni fokus usmeren ka završetku sezone u Superligi. Tedić, koji ima samo 20 godina, nalazi se na meti Crvene zvezde i u intervjuu za "TV Arena sport" kaže da mu imponuje to što je šampion Srbije zainteresovan za njega.
"Čuo sam prošle nedelje. Imali smo trening i potom se pojavila informacija u medijima za potencijalni dolazak u Crvenu zvezdu na pozajmicu. Naravno da mi imponuje to što me tako veliki klub hoće, ali na meni je da odigram ove četiri utakmice i kup u Čukaričkom na što bolji mogući način i da onda vidimo šta ćemo posle toga", rekao je Tedić za "TV Arena sport". Pre nešto manje od godinu dana Mančester siti je otkupio njegov ugovor od Čukaričkog, u kojem je talentovani napadač ove sezone igrao kao pozajmljeni igrač.
Tedić je otkrio i kako je izgledao njegov put u Mančester na potpis ugovora.
"Prvi put kad sam bio u Mančesteru, upoznao sam Pepa Gvardiolu u jednom restoranu. Poželeo mi je dobrodošlicu i malo smo se ispričali, a jednom sam u klubu ručao sa igračima Mančester sitija, posle mojih testova, a posle njihovog treninga. Tu su bili De Brujne i ostali, stvarno neopisiv osećaj. Svako je bio pomalo u svom svetu, jer su bili fokusirani na utakmicu", rekao je Tedić.