Vesti
Žuta štampa
TIJANA KONDIĆ: Vraćam se glumi, snimaću sa Sekom Sablić
24.06.2020. 20:00
Izvor: Kurir
TIJANA KONDIĆ: Vraćam se glumi, snimaću sa Sekom Sablić
Prva ljubav Uradili smo prošle nedelje pilot-epizodu za seriju „Tri muškarca i tetka“, a plan je da igram fitnes instruktorku iz Nemačke, otkriva čuvena Nataša iz filma Ljubiše Samardžića, koja je na projektu i asistent reditelja
Srca publike Tijana Kondić osvojila je sa samo 16 godina ulogom u filmu „Nataša“ Ljubiše Samardžića.
Međutim, Tijani nije bilo suđeno da upiše glumu, već svetsku književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu, ali se vraća svojoj prvoj ljubavi u novoj seriji „Tri muškarca i tetka“, inspirisanoj sitkomom „Dva i po muškarca“, i staće u kadar sa Sekom Sablić, Markom Janketićem i Petrom Benčinom.
- Snimili smo pilot-epizodu prošle nedelje. Glavne uloge igraju Seka Sablić, Marko Janketić i Petar Benčina. Plan je da igram fitnes instruktorku iz Nemačke, koja će se pojaviti u dvadesetak epizoda. Sad sam samo asistent reditelja - otkriva Tijana, koja je pomagala režiseru Pavlu Vučkoviću.
Tijana je nekoliko godina radila za jednu produkciju u Tel Avivu, a tamo se zaljubila u posao iza kamere. - Režiju sam zavolela kad sam počela da se bavim pisanjem. Bila sam na master klasu kod Martina Skorsezea, što mi je pomoglo da dok pišem imam vizualizaciju - objašnjava Tijana.
Glumica smatra da serija „Tri muškarca i tetka“ ne može da se poredi sa „Dva i po muškarca“.
- Uzeti su samo motivi. Serija je prilagođena našem humoru. Kod nas deca još žive s roditeljima i imamo konflikte u sudaru generacija - iskrena je naša sagovornica.
Iako je osvojila Zlatnu arenu u Puli, Tijana Kondić nije uspela da upiše glumu.
- Imala sam samo 16 godina. Živela sam dva paralelna života. Kad me nisu primili na glumu, doživela sam to kao svoj poraz, ali danas ne gledam na to na taj način. Akademija u Srbiji glumce školuje za pozorište, a mene je zanimao samo film. Završila sam sličan fakultet i to me je dovelo da danas pišem i kreiram likove za glumce - iskrena je Tijana.