Vesti
Sport
I Sergej je mogao samo da gleda! Italijani mu pakovali otkaz, a onda je Mihajlović uradio ovo!
04.10.2021. 02:00
Izvor: Blic
I Sergej je mogao samo da gleda! Italijani mu pakovali otkaz, a onda je Mihajlović uradio ovo!
Fudbaleri Bolonje danas su trijumfovali nad ekipom Lacija rezultatom 3:0 (2:0) u utakmici 7. kola italijanske Serije A, a ovaj meč je bio od izuzetnog značaja po našeg stratega Sinišu Mihajlovića.
Naime, kako su Italijani pisali prethodnih dana, "drmala se klupa" legendarnom srpskom fudbaleru pre ovog meča. Međutim, i ovoga puta je Miha pokazao da je u najtežim situacijama - najjači.
Posle samo 18 minuta već je bilo 2:0 za Bolonju, a fudbaleri u nebesko-plavim dresovima nisu ništa drugo mogli nego da počnu ispočetka.Prvo je sjajan pogodak postigao Barou posle asistencije Teata, a onda mu je strelac prvog gola uzvratio istom merom iz kornera, posle kojeg nijedan igrač Lacija nije skočio i lopta je lako došla na drugu stativu, pa Teatu nije bilo teško da postigne pogodak.
Na kraju je Hiki postavio konačan rezultat - 3:0 i to posle nove asistencije Baroua, a sve je bilo rešeno nakon što je Aćerbi zaradio crveni karton petnaestak minuta pre kraja.
Tako je MIhajlović "preživeo", mada je i dalje nejasno zbog čega mu se to "drmala klupa" jer posle ove pobede ima isti broj bodova baš kao i Lacio, kojeg italijanski mediji šalju "u nebesa", pošto po njihovim rečima nebesko-plavi igraju sjajno. ,
Profesor Mihajlović je to demantovao.