Vesti
Sport
Bomba na Marakani: Milan nudi Zvezdi pet miliona evra za talentovanog klinca
05.10.2021. 02:00
Izvor: Novosti
Bomba na Marakani: Milan nudi Zvezdi pet miliona evra za talentovanog klinca
Supertalemtovani napadač, Zvezdin biser Marko Lazetić bi karijeru mogao da nastavi u Milanu, koji je spreman šampionu Srbije da plati pet miliona evra
Crveno-beli su dobili konkretnu ponudu od "rosonera" sa jasno definisanim uslovima kupovine, a kako prenosi Sport klub, čeka se odgovor šampiona Srbije.
Milan odavno prati talentovanog igrača Zvezde, ispratili su uživo i 165. "večiti derbi“ na stadionu Partizana, zadovoljni se vratili u Milano, pa odlučili da povuku konkretne poteze.
Odlična partija sa dva gola, uz presudan udeo u pobedi omladinske ekipe na gostovanju irskom Sent Patriku (2:1), ubrzali su reakciju poslovodstva Milana. Marko Lazetić potpisao je u martu profesionalni ugovor sa šampionom Srbije do 2024. godine. U januaru naredne godine napuniće 18 godina, punoletstvo po automatizmu anulira administrativne prepreke i u slučaju dogovora tri strane.
Predstavnici Milana, kako ističe pomenuti izvor, imaju ideju o konkretizaciji transfera u zimskom prelaznom roku.
Mladi napadač ima samo pet utakmica u seniorskom timu Crvene zvezde, ali je zadobio poverenje Dejana Stankovića. Na insistiranje aktuelnog šefa struke odavno je priključen prvom timu, a debi je upisao još u novembru prošle godine.