Vesti
Žuta štampa
Nada Topčagić nakon rođendanske žurke kod Ibrahimovića u Milanu, otkrila sve detalje: "O ovome će se tek pričati"
05.10.2021. 02:00
Izvor: Blic
Nada Topčagić nakon rođendanske žurke kod Ibrahimovića u Milanu, otkrila sve detalje: "O ovome će se tek pričati"
Nada Topčagić bila je prošle noći gost iznenađenja na proslavi 40. rođendana fudbalera Zlatana Ibrahimovića. Pevačica je tim povodom otpevala njen najveći hit, inače omiljenu pesmu fudbalera Milana "Jutro je".
Jutro nakon lude žurke na kojoj su se okupile velike zvezde Nada za Telegraf Jetset otkriva kakva je žurka bila: - Fenomenalna! Sad smo se probudili, ugostili su nas kao familiju. Kada dođete kod prijatelja ne može da bude loše. O ovome će se tek pričati, stižemo sutra u Beograd pa ćemo o svemu - poručila je Topčagićeva iz prestonice mode.
Inače, Zlatan je njenu pesmu "Jutro je" promovisao na svakom koraku. Na svojim društvenim mrežama, jahti, stanu. Taj čuveni srpski narodnjak puštan i sa zvaničnog razglasa na San Siru u sklopu zagrevanja fudbalera, na čelu sa Zlatanom, a vrhunac svega bilo je i puštanje Nadine pesme na čuvenom muzičkom festivalu "Sanremo", kada je Ibra bio specijalni gost. Znajući koliko je vezan za ovu numeru, najbolji prijatelji organizovali su folkerkin dolazak kao iznenađenje večeri.
Nada se i slikala sa nekima od fudbalskih zvezda koji su bili gosti rođendana, kao i sa članovima Zlatanove porodice, njegovom 11 godina starijom suprugom Helenom Seger, kao i sa njegovim sinom, uz poruku da se svi u Ibrahimovićevoj porodici bude uz pesmu "Jutro je".Interesantno je da je Ibrahimović toliko zaludeo i druge pesmom "Jutro je", da je i supruga italijanskog fudbalera Ignasija Abatea objavila stori na kojoj je sa Nadom Topčagić, dok je muzička pozadina upravo njen veliki hit.
U Ibrinu čast je napravljena i posebna torta sa fudbalskim motivima i zlatnom kopačkom.
Nada je Ibrahimoviću na poklon donela dva njegova portreta rađena na drvetu specijalnom tehnikom, dok je i on isto imao poklon za nju.