Vesti
Žuta štampa
Vodio je u kuksuzne restorane, izvela ga na binu; Otkriveno ko je političar sa kojim se viđala Tanja Savić
14.10.2021. 20:00
Izvor: mondo.rs
Vodio je u kuksuzne restorane, izvela ga na binu; Otkriveno ko je političar sa kojim se viđala Tanja Savić
Voditeljka Jovana Jeremić napravila je pravu pometnju kada je u emisiji "Paparaco lova" otkrila da zna za vezu koju je Tanja Savić imala sa jednim srpskim političarem. Ta njena izjava momentalno je pokrenula lavinu.
Voditeljka je ispričala da pevačica to strogo krije od javnosti ali da ona zna sve detalje koje ne želi da otkrije javnosti.Međutim, mediji su odmah počeli da spekulišu o tome ko bi to mogao biti. Naime, kako prenose domaći mediji, Tanja je bila u "šemi" sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, u trenutku kada je imao devojku i kada je planirao venčanje.Izvor blizak političaru iz Bosne ispričao je detalje njihove navodne romanse.
Kako navodi izvor za medije, Tanjina i Draškova veza, počela je u januaru ove godine, a zajedno su boravili na Jahorini sa prijateljima oko tri meseca od tada. Kako je pevačica bila u delikatnoj situaciji zbog problema sa suprugom Duškom Jovančevićem koji joj je odveo decu u Australiju 2020. godine, ali i pošto je Stanivuković bio u stabilnoj vezi, njihovu ljubav su strogo krili sve do poslednjeg trenutka, kada su posle nekoliko meseci odlučili da se više ne viđaju. Izvor objašnjava i to da pevačica i mladi političar, koji je oduvek mamio uzdahe žena, nisu imali pravu vezu, već da su se viđali "poluobavezno".
Takođe, ona je, kako dalje navodi izvor za portal "24sedam", dolazila u Banjuluku, te su ih i tamo viđali zajedno u luksuznim restoranima. Izvor, kao jedan od dokaza njihove bliskosti, podseća na trenutak kada je Tanja Draška izvela na binu kada je nastupala u junu ove godine u Banjaluci.
"Hoćeš li da gostuješ u mom spotu", upitala ga je na bini pevačica, na šta se on osmehnuo i naručio pesmu "Poludela".