Vesti
Žuta štampa
"Deca nam nisu alava, ne kupuju najskuplju garderobu"
17.10.2021. 02:00
Izvor: Blic
"Deca nam nisu alava, ne kupuju najskuplju garderobu"
Suzana i Saša Popović važe za jednu od najbogatijih porodica, međutim naslednici su drugačiji.
Suzana je po prvi put govorila o detaljima iz njihovog života i otkrila čime je pre više od dve decenije zavela Popovića.
- Mislim da sam ga osvojila čistom i iskrenom dušom, normalnom pojavom, tim osmehom na licu i vedrinom. On često kaže "Kad se probudiš i vidim da si raspoložena i nasmejana, ma meni danas ništa nije teško, kad vidim tu tvoju vedrinu, to je ono što me čini srećnim". Mislim da sam ga najviše time osvojila i dan danas to radim, dajem mu vetar u leđa i eneriju. Takođe, on često kaže "Kad sam potpuno istrošen, ja znam da kad zagrlim moju Suzanu da ću da se napunim lepom energijom i da imam snage da nastavim da radim" - ispričala je Suzana i dodala da je ključ njihovog uspešnog braka obostrano poverenje i ljubav.Na pitanje da li je teško pratiti svaki Popovićev korak i biti supruga najuspešnijeg čoveka na estradi, odgovara:
- Meni nije teško, Sale i ja se mnogo dobro razumemo. Nekad ne moramo uopšte da pričamo, usaglašeni smo u svakom pogledu. Kod nas nema sukoba mišljenja, nema tenzije jer isto razmišljamo i iste ciljeve imamo. Postoji mnogo razumevanja između nas, a pre svega mnogo ljubavi.
Kaže da je oduvek bila veoma skromna i tome je naučila i svoju decu, sina Danijela i ćerku Aleksandru, koje je zahvaljujući Saši izvela na pravi put. Danas je ponosna u kakve su ljude izrasli, kao i koliko su skromni i prizemni, uprkos bogatstvu koje ih okružuje.- Deca su odraz u ogledalu vas samih, a Sale i ja smo klasičan primer da je to tako. Usadili smo im tu skromnost, pošteni su, vredni, nisu alavi, nisu željni ničega, a mogu da imaju sve. Ali mi nismo išli tim putem da sve mora da bude bajno i sjajno, da imaju sve najbolje. Išli smo kontra, sve prirodno i normalno, jednostavno, čak su mi i oni sami nametnuli, kada je kupovina garderobe u pitanju, uopšte ne gledaju brendove. Ne, oni vole i nose jednostavne stvari, mladalačke koje mogu sebi da priušte, a nisu skupe i uvek posle kad se iznosi mi to poklonimo - ispričala je Suzana za "Grand Online".