Vesti
Žuta štampa
"Istina je, on je mrtav za mene!" Rialda se oglasila nakon što ju je bivši dečko Kenan udario: "Evo zašto sam ćutala do sada"
17.10.2021. 20:00
Izvor: Blic
"Istina je, on je mrtav za mene!" Rialda se oglasila nakon što ju je bivši dečko Kenan udario: "Evo zašto sam ćutala do sada"
Pevačica Rialda Karahasanović oglasila se nakon što je osvanula informacija da ju je bivši dečko, maneken Kenan Tahirović, fizički napao. Rialda je potvrdila da se incident dogodio, te da za Kenana više ne želi da čuje.- Istina je da se desio incident. I sve što ću reći na ovu priču, kao i na sve vezano za njega, je da je taj čovek mrtav za mene, pa ću na ovaj način i zamoliti ovako javno da me svi poštede bilo kakve priče o njemu, kao i pitanja na koja ne želim više da dajem odgovore. Žao mi je što se za ovo saznalo preko medija, iako nisam neko ko podržava da se na ovakve stvari ćuti - rekla je Rialda za Pink.rs, pa nastavila:
- Ja jesam jaka, hrabra i karakterna žena, i moja poruka će uvek biti jasna - da sve žene treba i moraju da se suprotstave i sklone se od bilo kakvog vida fizičkog i psihičkog nasilja, ali ja prosto nemam više snage da bilo šta objašnjavam i da nastavljam agoniju koja traje sve vreme od našeg izlaska, zato sam i izabrala ćutanje. Želim da nastavim svoj život dalje uzdignute glave i da pokušam da nađem mir u narednom periodu.Podsetimo, kako su ispričali očevici, njih dvoje su bili u automobilu koji je bio parkiran ispred jedne zgrade, a po njihovoj gestikulaciji jasno se videlo da vode žustru raspravu. U jednom trenutku, Tahirović je udario Rialdu.- Video sam da je uplakana i, iskren da budem, tek onda sam primetio da pored nje u kolima sedi onaj dečko iz Sarajeva sa kojim je bila u vezi dok su boravili u rijalitiju - rekao je za "Alo" izvor koji se zatekao na licu mesta i dodao:
- Čuo sam nju kako viče na njega, kao da se pravdala, a onda je i on povisio ton. U tom trenutku sam ugledao kako njegova ruka ide u pravcu njenog tela i jasno sam primetio da je došlo do fizičkog kontakta. Devojka je samo zanemela, a posle deset sekundi on je izašao iz automobila.
Podsetimo, Rialda i Kenan bili su u vezi tokom učešća u "Zadruzi 4", a ubrzo po završetku rijalitija su raskinuli.